Spelletjes huren voor een evenement? Ontdek de leukste spelletjes!

2 juli 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Ben je op zoek naar leuke spellen die de kinderen (of volwassenen) op jouw evenement of personeelsfeest zullen vermaken? Dan kun je allerlei leuke spullen huren. Zo hoef je niet van alles aan te schaffen waar je uiteindelijk niks aan hebt. Hieronder de vijf leukste spellen die je kunt huren.

1. Een stormbaan

Hier moet je wel ruimte voor hebben, maar dan is het ook een heel leuke activiteit voor kinderen én volwassenen. Een stormbaan kun je eenvoudig huren en zo groot of klein maken als je zelf wilt. Op een warme zomerdag is het ook leuk om een stormbaan te huren over het water, zoals in het tv-programma Wipeout. 

2. Bordspellen

Als je juist niet echt veel ruimte hebt voor extra vermaak, is het leuk om een aantal bordspellen neer te leggen. Denk aan Monopoly, Kolonisten van Catan, Cluedo en Mens-Erger-Je-Niet. Je kunt natuurlijk ook een aantal pakken speelkaarten op een grote tafel neerleggen, daarmee kan iedereen zelf bepalen wat ze doen. Als er veel mensen komen is het ook leuk om hier een onderlinge competitie van te maken.

3. XL spellen

Hilariteit gegarandeerd met gigantische versies van kleine spellen zoals Mega Twister, XL Jenga en een XL sjoelbak. Dit is leuk voor jong én oud. Vooral Mega Twister is een klassieker, waarbij je je in allerlei moeilijke bochten moet wringen om te kunnen winnen. Het is ook leuk om het favoriete spel dat jouw bedrijf vaak speelt in een extra grote versie te huren, zo geef je het ook nog eens een persoonlijk tintje. 

4. Oud-Hollandse spellen competitie

Er zijn een aantal spellen dat altijd klassiekers waren op kinderfeestjes vroeger. Maar ook nu zijn die spellen nog hartstikke leuk om te doen. Extra leuk is om er een competitie van te maken, zodat er aan het einde van de dag een winnaar naar huis gaat met een leuke Oud-Hollandse prijs, zoals een paar klompen. De dag kan niet meer stuk als iedereen aan het zaklopen, koekhappen, spijkerpoepen en sjoelen is geweest.

5. Opblaas sumoworstelen

De tranen staan in de ogen van het lachen als je je collega’s in een opblaasbaar sumoworstelpak ziet. Deze leuke pakken doen het goed op ieder feest en evenement en zijn leuk om allerlei spelletjes mee te spelen. Je kunt niet alleen sumoworstelen, maar een danswedstrijd of voetbalwedstrijd hierin is ook hilarisch. Je trekt ze aan, en vervolgens worden ze opgeblazen. Ook te verkrijgen voor kinderen.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *