5 geschenken die de werkplek compleet maken

3 februari 2018

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Wanneer je samenwerkt met diverse partners of veel zakelijke relaties kent binnen de bedrijfsuitvoering, is een geschenk een goede blijk van waardering. Er is een ruim aanbod aan zakelijke geschenken beschikbaar, die de werkplek compleet kunnen maken. In onderstaand artikel volgen 5 voorbeelden van geschenken voor de werkplek.

1. Bedrukte USB/muismat

Op elke werkplek binnen een kantoor wordt er gewerkt met computers of laptop ‘s. Hierbij komen zowel een muis als toetsenbord aan te pas. Denk dus aan een bedrukte muismat, een ideaal geschenk voor de werkplek en tevens ook een manier van marketing. Men zal bij elk gebruik van de muis je bedrijfsnaam zien. Ook USB sticks bedrukken zorgt voor een ideaal geschenk. Dit is een veel gebruikt middel om bestanden mee op te slaan en mee te nemen naar een klant of naar huis bijvoorbeeld als men daar verder werkt.

2. Bureauagenda

Een geschenk kan zowel heel klein en simpel als groots en indrukwekkend zijn. Kies voor je zakelijke relatie bijvoorbeeld een bureauagenda uit om als geschenk te geven. Een nuttig cadeau waar een relatie veel gebruik van zal maken. Tip; bedruk deze agenda met het logo van je bedrijf, zo blijft het bedrijf aanwezig en kan het blootgesteld worden aan diverse partijen.

3. Paraplubak

Een geschenk dat bij een ieder in Nederland (of andere landen) goed van pas komt op de werkplek is de paraplubak. Deze zijn er in diverse designs, kleuren, groottes en prijsklassen. Met een geschenk als deze is elke werkplek compleet en zal dit als nuttig, en dus positief ervaren worden.

4. Bureaulamp

Een werkplek is niet compleet zonder een lamp. Uiteraard is een pand altijd verlicht, maar in donkere maanden of lange dagen op kantoor is een bureaulamp erg fijn werken. Dit zorgt voor extra verlichting, maar ook een goede focus op de werkzaamheden en geen ‘inkak’ moment wanneer het spreekwoordelijke licht buiten uit gaat. Zelfs snoepgoed voor relaties is een waardevol geschenk waardoor men je zal herinneren en waarderen.

5. Briefopener

Tot slot is er nog de briefopener. Middels een briefopener krijgt met enveloppen netjes open en blijft de inhoud onbeschadigd. Het gebeurt namelijk vaak dat men de envelop niet direct open krijgt en dan zowel de envelop als brieven binnen, scheuren bevatten, met als gevolg (deels) onleesbaar zijn. Een klein geschenk waar je zakelijke relatie veel baat bij heeft en ook dankbaar voor zal zijn. Ook vanuit het marketing oogpunt is dit een slimme zet, een briefopener is namelijk ook te ingraveren met het logo van je bedrijf. Bij elke geopende brief zal dit zichtbaar zijn en een effectieve marketingstrategie.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *