4 x luxe snoepgoed voor belangrijke relaties

12 januari 2018

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Het is heel belangrijk om je relaties te onderhouden. De feestdagen zijn hiervoor een belangrijk moment, want dit is namelijk dé periode dat je jouw relaties kunt laten merken hoezeer jij hen waardeert. Luxe snoepgoed leent zich hier uitstekend voor. We geven je graag een aantal voorbeelden. Laat je inspireren!

1. Speculaaspoppen

Lekker en luxe snoepgoed is en blijft altijd speculaas. Er zijn nauwelijks mensen die geen speculaas lusten. Het geven van speculaaspoppen aan belangrijke relaties is dan ook te allen tijde een goed idee. Wie eet er nou geen speculaas tijdens de wintermaanden? Onderstaand geschenk combineert luxe snoepgoed met een originele verpakking. Je kunt het blik op drie verschillende manieren laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf!

speculaas koekblik met logo van bedrijf

2. Banketletter in eigen vorm

Sinterklaas gaf afgelopen jaar 358 miljoen euro uit, alleen al online! Het is ook wel erg gemakkelijk om online je inkopen te doen. Gelukkig kun je relatiegeschenken ook gemakkelijk online bestellen. Wat bijvoorbeeld ook erg leuk als relatiegeschenk: een banketletter in de vorm die jij zelf kunt kiezen! Denk aan jouw bedrijfslogo, de bedrijfsnaam of volgens de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast kun je ook de doos waarin de banketletter zit laten bedrukken met het logo van je onderneming. Natuurlijk is de banketletter ook gewoon erg lekker, en vanuit je luie stoel te bestellen!

banketstaaf voor personeel

3. Chocoladeletter met eigen design print

Wat tegenwoordig ook mogelijk is, is het laten bedrukken van een chocoladeletter met eetbare bedrukking! Dat maakt het mogelijk om jouw eigen design in een chocoladeletter te verwerken. Zo kun je jouw relatie verrassen met een uniek geschenk. Bedenk ook dat het onderdeel is van de marketing van je bedrijf. Door relatiegeschenken als deze te bedrukken met je bedrijfslogo levert het een extra moment van aandacht voor jouw bedrijf op.

luxe chocoladeletter met print

4.  Pallet met speciale doos

Bovenstaand geschenk is ook erg origineel om te geven aan belangrijke relaties. Het is een doos gevuld met luxe snoepgoed, gepresenteerd op een pallet. De doos kan worden voorzien van een sticker met een eventuele tekst en het logo van je bedrijf.  Er is een standaardvulling voor de doos, maar je kunt zelf bepalen of je de doos ook nog met andere dingen vult. De afmeting van de doos is 18 x 13 x 13 cm en inclusief pallet kom je uit op 18 x 13 x 16 cm.

doos met luxe snoepgoed

Kortom, keuze genoeg voor het samenstellen van originele relatiegeschenken! Onthoud dat iets als snoepgoed verwerkt in een geschenk niet zo onschuldig is als het lijkt, maar dat het door je relaties erg gewaardeerd wordt om dit soort geschenken te ontvangen!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *