De top 4 goedkoopste leaseauto’s

22 december 2017

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Ben je van plan een auto te leasen, maar heb je niet zo’n groot budget per maand? Kies dan voor een goedkope lease auto! Het aanbod is groot en wij hebben de top 4 voor je uitgelicht in dit artikel. Dit zijn de 4 goedkoopste en zeer geschikte leaseauto’s voor particuliere of zakelijke lease.

1. Peugeot 108

Eén van de meest goedkope leaseauto’s is de Peugeot 108. Deze hippe auto is naar eigen wens te personaliseren en redelijk smal, daardoor zeer makkelijk met parkeren. Er zijn mogelijkheden voor een ingebouwd navigatiesysteem, achteruitrijcamera en climate control. Daarnaast is het geschikt voor een klein gezin en zeer gebruiksvriendelijk. Door zijn formaat mag het tevens ook tot een stadsauto worden benoemd. De 108 is zeer zuinig in gebruik wat zowel voor privé gebruik als zakelijk gebruik erg aantrekkelijk is. Vooral bij het opstarten van een eenmanszaak met personeel is een voordelige keuze ideaal. De keuze hiervoor is zelf te maken, de auto kan namelijk afgeleverd worden met een tweede motor. Hierbij gaat het voornamelijk om de 1.0 e VTi, een drie cilinder motor met een zeer minimale CO2 uitstoot.

2. Kia Picanto

De volgende in de lijst is de Kia Picanto, een kleine pittige auto, die veel dezelfde uiterlijke kenmerken heeft als de Peugeot 108. Deze Kia is voorzien van een milieubewust start-/stopsysteem en prachtige bekledingsstoffen. De Kia Picanto is ideaal voor de lange rit, maar komt ook goed tot zijn recht in de stad. De auto is zeer comfortabel, ligt goed op de weg en heeft een geluidssysteem waar men de dag wel mee doorkomt. Het maandelijkse bedrag ligt bij vele aanbieders zeer laag en is daarom erg in trek. Er is echter ook een merk dat niet in het lijstje staat; Nissan. Die met de Nissan Micra de titel ‘auto van het jaar’ binnen heeft mogen slepen.

3. Toyota Aygo

De Toyota Aygo is een slag kleiner, in vergelijking met de andere auto’s in deze lijst. Achterin biedt deze auto minder ruimte, voor is dit prima en ook het rijdgemak is zeer prettig. De Toyota Aygo is een tijdloos model, zeer praktisch, betaalbaar en zuinig in zijn verbruik. Deze auto is meer geschikt voor kortere ritjes, of af en toe een lang stuk rijden, voor dagelijks veel kilometers is een andere auto geschikter.

4. Volkswagen Up

Tot slot staat uiteraard de razend populaire Volkswagen Up in de lijst. Naast de hoge populariteit valt de prijs heel erg mee. De Volkswagen Up is zeer betaalbaar en geschikt voor zowel korte als lange ritten. Deze auto biedt qua design veel mogelijkheden en is haast compleet te personaliseren (hierdoor kan de prijs natuurlijk wel omhoog gaan). Ook deze auto heeft naast een laag maandbedrag een lage CO2 uitstoot, ook hierdoor is het een voordelige auto. De E up! van deze Volkswagen serie heeft de mogelijk om volledig elektrisch te kunnen rijden.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *