Blikken laten bedrukken voor je bedrijf

13 januari 2018

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je graag dat mensen weten wat voor bedrijf het is, wat je precies doet en je wilt ervoor zorgen dat ze uiteindelijk jouw product of dienst kopen. Daarom is een goede relatie met je klanten en andere relaties van groot belang. In dit artikel vertellen we je waarom het een goede zet kan zijn om blikken te laten bedrukken voor je bedrijf!

Promotiemateriaal

Blikken bedrukken en deze vervolgens inzetten als promotiemateriaal. Het kan een zeer effectieve manier zijn om jouw bedrijf of merk in de picture te zetten en vooral ook te houden. Het grote voordeel van blikken zijn dat ze bewaard worden. Daarbij kun je denken aan een koekblik dat op kantoor staat, maar ook net zo goed bij jouw doelgroep in de keuken. Laat je de blikken bedrukken, dan is de kans dus groot dat jouw branding de komende tijd regelmatig voorbij komt bij de doelgroep thuis!

Goede indruk

Over het algemeen zijn promotieartikelen niet de artikelen die van de beste kwaliteit zijn. Dit kan echter zorgen voor een verkeerde indruk bij je doelgroep. Je hebt natuurlijk liever dat niemand iets aan te merken heeft op de kwaliteit van je promotieartikelen. Bedrukte blikken zijn veel meer een luxe item dat er goed uitziet, bewaard wordt en een functie heeft. Dat betekent dat de ontvanger van het promotieartikel er veel meer en langer aandacht aan besteedt. En dus ook aan je bedrijf!

Duurzaam

Bijkomend voordeel van blikken is dat ze geen houdbaarheidsdatum hebben. Klinkt logisch, maar het betekent dat je kunt kiezen met wat voor producten je ze vult. Deze vulling zal vaak wel een houdbaarheidsdatum hebben en blijft lekker vers in blik. Er wordt immers al genoeg voedsel weggegooid! Omdat er geen houdbaarheidsdatum op blik zit kun je ze groot inkopen. Dat scheelt veel geld!

Opvallend

Door gebruik te maken van bedrukte blikken als promotiemateriaal val je op tussen alle andere giveaways. Iedereen maakt gebruik van pennen en keycords, maar met bedrukte blikken val je echt op. Helemaal omdat je promotiemateriaal zo ook nog een functie krijgt. Denk aan koekblikken, pennenblikken of bewaarblikken.

Zoals je hierboven hebt gelezen kan het zeer de moeite waard zijn om je te verdiepen in het promotiemateriaal voor je bedrijf. Bedrukte blikken zijn hiervoor een hele goede keuze. Een promotieartikel dat handig, mooi en duurzaam is. Zo laat je écht een goede indruk achter!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *