Harde plastic bekers: duurzame oplossing voor evenementen

15 november 2023

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Op zoek naar promotiemateriaal voor een evenement? Dan is een beker altijd een goede keus. Dé perfecte manier om lekkere koffie en andere drankjes te serveren aan de mensen die langskomen. Laat de bekers bedrukken met jouw logo om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Tegenwoordig zien we dat steeds vaker harde plastic bekers worden gebruikt. Geen wonder, want deze bieden tal van voordelen en vormen bovenal een zeer dure oplossing. Wil jij harde plastic bekers bedrukken en ben je benieuwd naar de voordelen? Lees snel verder. 

Hergebruiken 

Een van de grootste voordelen van harde plastic bekers is dat ze hergebruikt kunnen worden. De bekers zijn eenvoudig af te wassen en zelfs vaatwasbestendig. Ze kunnen op maximaal 90 graden gewassen worden. Hierdoor bieden ze een uitstekende duurzame oplossing. Je kunt de bekers keer op keer opnieuw gebruiken. Wanneer je deze uitdeelt als promotiemateriaal, hebben de klanten hier dus nog echt iets aan als ze thuiskomen. Ook wanneer je ze op kantoor gebruikt is dit natuurlijk handig. Op die manier wordt er minder afval geproduceerd en geniet je van meer duurzaamheid. 

Wist je dat de bekers ook nog eens volledig recyclebaar zijn? Ook wanneer deze niet meer hergebruikt worden, zullen ze dus geen onnodige nadelige impact hebben op het milieu. 

Licht van gewicht 

Deze harde plastic bekers zijn ook nog eens erg licht van gewicht en gemakkelijk te stapelen. Hierdoor zijn ze een uitstekende keuze voor evenementen en festivals, omdat ze in grote getalen op de toonbank geplaatst kunnen worden en gestapeld weinig ruimte in beslag zullen nemen. 

Goedkoper dan traditionele glazen 

Als ondernemer ben je natuurlijk ook altijd op zoek naar een manier om de bedrijfskosten te drukken. Promotiemateriaal kan aardig in de papieren lopen. Hoewel het een goede investering is om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten, hoop je hier niet al te veel geld aan uit te geven. Wanneer je voor bedrukte traditionele glazen kiest, kunnen de kosten snel oplopen. Het fijne van harde plastic bekers is dat ze over het algemeen goedkoper zijn dan traditioneel glaswerk. Hierdoor bespaar je eenvoudig geld en geniet je van een duurzaam en mooi alternatief.

Bij interesse is het slim om een offerte aan te vragen. Vaak geldt dat hoe meer er wordt afgenomen, hoe goedkoper de prijs per beker wordt. 

Ze zijn er in verschillende uitvoeringen 

Harde plastic bekers zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ze kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld. Inclusief logo, de benodigde grootte, met of zonder deksel, diverse materialen en specifieke eigenschappen. Bedenk daarom goed waar de beker aan moet voldoen om aan te sluiten op de wensen van jouw bedrijf. Welke dranken zullen er bijvoorbeeld worden geserveerd? Zijn dit warme of koude dranken? Kan de smaak beïnvloed worden door het glas? Op basis van deze wensen kan de perfecte beker worden gecreëerd. 

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *