Origineel relatiegeschenk voor je personeel? 4 ideeën

20 januari 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Een feestdag, jubileum, mijlpaal of ‘gewoon zomaar’ zijn allemaal goede redenen om je personeel eens te verwennen met een leuk en origineel relatiegeschenk. Zeker in deze zware coronatijden waarbij veel mensen thuis aan het werk zijn, is het goed voor de moraal om je personeel eens een digitaal schouderklopje te geven. Daarom geven we je 4 tips voor originele relatiegeschenken voor personeel.

Origineel relatiegeschenk personeel tip #1 – Doe het duurzaam

Bijzondere relatiegeschenken voor personeel zijn er tegenwoordig in overvloed. Omdat we ons allemaal steeds meer gaan inzetten voor milieu en klimaat, worden duurzame relatiegeschenken steeds populairder. En dat is natuurlijk geweldig! Een duurzaam relatiegeschenk voor je personeel zal dus ongetwijfeld bij jouw personeel in de smaak vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pakket met biologische levensmiddelen of een duurzaam bamboe notitieboekje. Daarnaast doe je ook nog eens iets goeds voor de natuur, dus het is een win-win situatie.

Origineel relatiegeschenk personeel #2 – Lekker praktisch

Het is altijd fijn om een cadeau te krijgen. Maar soms krijg je een cadeau waar je eigenlijk niet zo veel mee kunt doen. Het is dus helemaal super als je ook nog echt gebruik kunt maken van het relatiegeschenk dat je ontvangt. Geef je een praktisch relatiegeschenk aan je personeel, dan weet je zeker dat ze het relatiegeschenk extra waarderen. Daarom zijn praktische relatiegeschenken een goed idee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paraplu, een pennenset of keukengerei: allemaal zaken die iedereen goed kan gebruiken.

Origineel relatiegeschenk personeel #3 – Houd rekening met COVID-19

Helaas komen we er niet onderuit: we leven in vreemde tijden. De coronapandemie heeft effect op ons allemaal en hier moeten we verstandig mee omgaan. Daarom is het op dit moment een goed idee om relatiegeschenken aan je personeel te geven die zij kunnen gebruiken in deze pandemie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mondmaskers en handgels met je bedrijfslogo.

Origineel relatiegeschenk personeel #4 – Kies een activiteit

Hoe leuk materialistische cadeaus ook kunnen zijn, soms hebben we genoeg spullen. Een leuk alternatief voor een origineel relatiegeschenk voor je personeel is daarom een dagje uit. Kies bijvoorbeeld voor een dagje weg met zijn allen of geef een cadeaubon voor een dagje uit. In dit laatste geval kan je personeel er zelf voor kiezen met wie zij een dagje uit gaan.

Welk relatiegeschenk je ook kiest, we weten zeker dat het jouw personeel ontzettend zal bevallen. Goed bezig!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 1   Gemiddelde:  4/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *