Welke vloeren zijn het best voor op kantoor?

21 januari 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Bij de inrichting van je kantoor moet je aan een hoop zaken denken. De werkplekken moeten ergonomisch ingericht worden, het is belangrijk dat er voldoende daglicht is en dat de ventilatie op orde is. Daarnaast dien je aandacht te besteden aan de juiste vloer. De vloer van jouw kantoor wordt namelijk intensief gebruikt en de vloer is bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Wij hebben uitgezocht welke vloeren het best zijn voor op kantoor.

Stijlvolle houten vloer op kantoor

Een houten vloer is zeer duurzaam, kan tegen een stootje en heeft een chique uitstraling. Daarnaast geeft de houten vloer jouw kantoor direct een rustige en warme uitstraling aan de ruimte en zorgt het voor een goede akoestiek. Hierdoor kunnen je medewerkers ongestoord werken. De houten vloer is verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en soorten, waardoor je dit vloertype makkelijk aan kunt passen aan je persoonlijke wensen. Ook is de vloer in verschillende verbanden te leggen, zoals een stijlvol visgraatpatroon. Eens in de zoveel tijd moet je een houten vloer behandelen zodat deze er weer als nieuw uit ziet en weer jarenlang mee gaat.  De houten vloer past overigens ook mooi bij jouw andere kantoormeubels van hout.

Handig voor op kantoor: onderhoudsvriendelijke laminaatvloer

Een houten vloer is mooi, maar ook redelijk kostbaar. Om deze reden kiezen veel mensen voor een laminaatvloer. Daarnaast is laminaat een stuk onderhoudsvriendelijker en heb je hier minder omkijken naar dan bij een echte houten vloer. Het is wel belangrijk om voor laminaat uit de hoogste kwaliteitsklasse te gaan. Deze is namelijk besetand tegen de vele personen die dagelijks gebruikmaken van de vloer. Zorg ook voor een stevige ondervloer zodat dit vloertype geschikt wordt voor je kantoor.

Richt je kantoor in met een trendy PVC vloer

De PVC vloer is hip en dat is niet zonder reden. Deze kunststof vloer is in talloze kleuren en varianten verkrijgbaar, waardoor deze vloer in ieder soort kantoorpand goed tot zijn recht komt. Daarnaast is PVC een zeer duurzaam materiaal waardoor je jarenlang met de vloer vooruit kan. De kunststof is erg sterk en is goed bestand tegen slijtage. Als bijkomend voordeel dempt PVC geluid goed. Zeker in de kantoortuin is dit geen overbodige luxe. Ten slotte is PVC gemakkelijk te onderhouden en ook relatief voordelig in de aanschaf. Je kunt de vloer zelf aanleggen met deze tips.

Je ziet dat er verschillende zaken zijn om in overweging te nemen bij het uitzoeken van de meest geschikte vloer voor op kantoor. Van duurzaamheid en uitstraling tot prijs en kwaliteit. Ga op onderzoek uit om de meest geschikte vloer te vinden voor bij jou op kantoor.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 1   Gemiddelde:  4/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *