Houten kantoor meubels; 4 toffe ideeën

14 november 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Houten kantoor meubels geven het interieur van jouw kantoor een sfeervolle en hippe uitstraling. Hout is een warm materiaal dat mooi tot zijn recht komt in iedere omgeving. Daarnaast gaat hout jarenlang mee, waardoor je lang plezier beleeft aan je houten kantoor meubelen. Van bureaus tot een lange vergadertafel: doe inspiratie op met deze 4 toffe ideeën om hout te gebruiken in je kantoorinterieur.

Bureaus van hout

Met een goed kantoorbureau van hout kun je jarenlang vooruit. Kies voor een houten bureau van een houtsoort die mooi in het interieur past, zoals stevig teakhout of kersenhout en let er op dat het bureau voldoende laden en opbergruimte heeft. Zet bijvoorbeeld zelf de bureaus van hout in elkaar (of laat dit doen doen door een timmerman) zodat ze volledig voldoen aan je eigen wensen. Hout bestellen is voordelig en je hebt een ruime keuze uit diverse houtsoorten. Zo kun je eenvoudig en snel wat kosten besparen op kantoor.

Vergadertafels van hout

Een lange vergadertafel van hout kun je niet alleen gebruiken voor vergaderingen, maar bijvoorbeeld ook voor een creatieve brainstorm. Hout ziet er lang mooi uit en wordt eigenlijk alleen nog maar mooier en karakteristieker naarmate de tijd verstrijkt. Kies bijvoorbeeld voor een dik tafelblad waarin je de groeiringen van de boom nog ziet zitten en zet er tafelpoten onder voor een unieke en duurzame houten vergadertafel. Als jij jouw kantoor op de juiste manier inricht met onder andere natuurlijke materialen en kantoorplanten, dan verhoog je de productiviteit van de werkomgeving.

Hout in de cafetaria

Heb jij een cafetaria of koffiehoek in je kantoor? Kleed deze dan leuk aan met houten stoelen en tafeltjes. Zo heeft je personeel een plekje om te genieten van een lunch of kopje koffie. Ook is dit een fijne plek waar je personeel even gezellig onder elkaar zijn De houten meubels geven de gezellige en hippe sfeer van een koffietentje. Richt je cafetaria met kussentjes en planten of bloemen op de tafels.

Houten tuinset voor in de buitenruimtes

Een loungebank van hout heeft een stoere uitstraling en zit daarnaast erg prettig door de dikke kussens die je er in legt. Beschikt jouw kantoorruimte over een buitenruimte zoals een dakterras of een binnentuin? Zet hier dan een houten loungeset neer. Jouw werknemers laden in de pauze zo helemaal op of stimuleren hun creativiteit in de buitenlucht.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *