Welke Citrix trainingen en certificaten zijn er?

25 januari 2018

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Medewerkers en bedrijven worden steeds mobieler. Dit vraagt om innovatieve en flexibele ICT-oplossingen waarmee gebruikers op ieder apparaat en vanaf elke plek toegang hebben tot al hun applicaties en bestanden. De oplossingen van Citrix sluiten optimaal aan bij deze zogenaamde User Based Computing visie waarin het gemak voor de gebruiker voorop staat en tegemoet gekomen wordt aan de behoeften rondom de veranderende rol van de werkplek. Voor ondernemers loont het daarom de moeite om zich te verdiepen in de verschillende Citrix certificaten en trainingen.

Houd je werkplek mobiel

Altijd en overal flexibel werken is de toekomst. Standaard consumentenoplossingen voldoen vaak niet aan de eisen die het werk stelt en zijn bovendien niet veilig genoeg. Daarom heb je als ondernemer behoefte aan een manier om medewerkers te laten werken vanaf elke locatie en elk apparaat, terwijl intellectueel eigendom en klantgegevens goed beveiligd zijn. Met Citrix-oplossingen voor mobility en voor het delen van gegevens, verbeter je de zakelijke mobiliteit en wordt flexibel werken mogelijk. Je beheert gebruikerstoegang voor bedrijfsapps en gegevens vanaf elk mobiel apparaat. Op zoek naar een goede partner op het gebied van Citrix training? De Ictivity Groep is sinds jaar en dag Citrix partner en heeft de status van Silver Citrix Partner. Volg bijvoorbeeld de gratis workshop Enterprise Mobility Management en krijg inzicht in de functionele en technische do’s en don’ts bij het gebruik en beheer van mobiele devices in een bedrijfsomgeving.

Word een expert op het gebied van virtualisatie

Hoe meer medewerkers mobiel gaan werken, hoe meer dit vraagt van de ICT-afdeling om te zorgen dat al die mobiele apparaten een veilige toegang hebben tot de verschillende applicaties en bestanden. Door deze apps en bestanden te virtualiseren, bespaar je ICT-kosten én bevorder je de productiviteit van je medewerkers en organisatie. Met Citrix desktop virtualisatie oplossingen kun je alle toepassingen binnen je bedrijf bijwerken, installeren en problemen oplossen via een enkel image, waardoor minder tijd wordt besteed aan werkplekbeheer. Je kunt kiezen voor ​​​​​​​Citrix XenApp of XenDesktop​​​​​​​, afhankelijk van de behoeften van je bedrijf. Er zijn verschillende trainingen en certificaten op het gebied van deze virtualisatietoepassingen.

Optimaliseer je netwerkprestaties

Om concurrerend te kunnen blijven heeft een bedrijf de juiste netwerkperformance nodig tegen lage kosten. Of medewerkers hun apps en gegevens nu benaderen via LAN, internet of cloud, zij zijn afhankelijk van optimale beschikbaarheid en een goede gebruikerservaring om hun werk te kunnen doen. Ook de beveiliging speelt daarbij een belangrijke rol. Citrix netwerkoplossingen kunnen jou als ondernemer daarbij helpen. Met Citrix NetScaler creëer je een veilige infrastructuur voor virtuele desktops. Voor ICT-beheerders die Netscaler-omgevingen moeten gaan uitrollen of beheren zijn er diverse trainingen en certificaten. De keuze voor een specifieke training is afhankelijk van de kennis waarover de beheerder al beschikt en van de behoefte van de organisatie. Een Citrix-gekwalificeerde ICT-dienstverlener kan je er alles over vertellen.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *