Barbecueën met je collega’s na werktijd: 3 tips

21 april 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

April doet wat hij wil… Maar, april is bijna voorbij en dan is het mei! De zomer is in zicht en wie zomer zegt, zegt barbecueën! Volgens de laatste berichten gaan we een zomer tegemoet waarin het mogelijk wordt om weer met grotere groepen bij elkaar te komen. De eerste groep waarmee jij de zomer gaat inluiden zijn natuurlijk jouw collega’s. Zeg eens: wanneer werd jullie laatste vrijmibo eigenlijk georganiseerd? Het is hoog tijd om na werktijd te gaan barbecueën met je collega’s. In dit artikel geven wij je 3 tips om van jullie ‘vrijmiba’ een succes te maken!

1. Barbecueën met alle collega’s? Spreek van tevoren een datum af!

Als het ‘oude normaal’ straks terugkeert zul je zien dat iedereen het direct weer razend druk krijgt. Een gouden tip is dan ook om ver van tevoren een datum vast te leggen waarop alle collega’s aanwezig kunnen zijn. Blok jullie barbecue in de werkagenda en hang posters op waarop de datum bekend wordt gemaakt. Zo weet je zeker dat zoveel mogelijk collega’s aanwezig kunnen zijn. Handig: als de datum vast ligt kunnen jullie direct de catering reserveren of een barbecue huren.

2. Huur een opblaascafé en laat je niet tegenhouden door een regenbui

De datum van jullie barbecue staat vast en is met zoveel aanwezigen niet eenvoudig te verplaatsen. Omdat het Nederlandse weer onvoorspelbaar is, is het goed om je in te dekken tegen een regenbui. Je hoeft jullie barbecue zeker niet in het water te laten lopen! Doormiddel van een opblaasbare partytent kun je een overkapping realiseren die direct voor een leuke sfeer zorgt. Hier passen jullie zeker met zijn allen in!

3. Een bedrijfsbarbecue is niet compleet zonder een DJ of leuke activiteit

Zeg eens eerlijk: wat is nou een vrijdagmiddagborrel zonder goede muziek of een leuke groepsactiviteit? Als jij genoeg hebt van saaie vrijdagmiddagborrels, pak het dan anders aan! Klik op de link voor nog meer tips om van jullie barbecue met collega’s een succes te maken.

4. Een barbecue na werktijd vraagt om ’s zomerse kleding

Als je met je collega’s gaat barbecueën na werktijd, vergeet dan niet om andere kleding mee te nemen! Er is niets zo vervelend als een relaxt feestje in de zon met een veel te warm pak aan. Spreek met je collega’s af dat iedereen een lekker ’s zomers tenue meeneemt voor de barbecue na werktijd. Wist je dat kleding het gedrag van mensen sterk beïnvloedt? Je zult zien dat de sfeer onder collega’s in casual kleding heel anders is dan die onder collega’s in werkkleding. Niet vergeten, dus!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *