Een incentive reis naar Portugal; 5 redenen om dit te doen

11 mei 2018

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Met je personeel en/of partners een incentive reis boeken? Ga naar Portugal! Een extraatje is altijd leuk en loont vaak ook direct. Waarom je voor een reis als deze naar Portugal moet gaan? Daar lees je meer over in het artikel!

1. Beloning

Een incentive reis wordt ook wel een beloningsreis genoemd en versterkt onder andere de band met je personeel en collega’s onderling. Een reis als deze is een beloning voor je personeel: voor hun inzet, motivatie en goede werkzaamheden. Een rondreis Portugal is veel effectiever dan een leuk geldbedrag. Met een incentive reis wordt een medewerker geconfronteerd met (leuke) collega’s, teamwork, teamtevredenheid en creativiteit. Een incentive reis (of kleiner; een bedrijfsuitje) is een mooie beloning die positief ervaren zal worden door het personeel, waardoor men er op hun beurt dus ook naar handelt. Je krijgt er goed gemotiveerd personeel met een goede inzet en hart voor de zaak voor terug.

2. Verkoopinzet

Een incentive reis naar Portugal, langs de prachtige Algarve bijvoorbeeld, kan onder andere tot een verhoogde verkoopinzet leiden. Geef bijvoorbeeld de reis cadeau wanneer bepaalde doelstellingen behaald zijn. Zijn deze behaald? Dan mag diegene een lekker strandbedje uitkiezen en plaatsnemen in een van de leuke vissersplaatsen.

3. Verhoogde motivatie

Een reden om te kiezen voor een incentive reis is onder andere het langdurige rendement. Een reis als deze is namelijk een goed marketinginstrument. Zo zorgt een goed georganiseerde reis naar Portugal bijvoorbeeld voor betere arbeidsprestaties en een lager verzuim. De motivatie stijgt na een goed verzorgde en geslaagde reis; men wil zich nog meer inzetten voor het bedrijf waar zij werkzaam zijn.

4. Porto

Waarom een reis naar Portugal geboekt moet worden? Daar zijn diverse redenen voor. Porto is één van deze redenen. Het is de twee na grootste stad van Portugal, waar genoeg vermaak is voor een heel bedrijf. Zo kun je een excursie maken over de Doura naar Gaia: het centrum van de port- en wijnproductie. In Porto zijn er cafés in overvloed om lekker te borrelen met alle medewerkers. Daarnaast kun je er ook prachtige stadswandelingen te maken om de cultuur en geschiedenis te bewonderen. Het ligt natuurlijk aan de lengte van het verblijf, maar geef je medewerkers af en toe ook een paar uur een lege planning om tijd voor zichzelf te hebben. Maar sluit de dag dan bijvoorbeeld wel weer af met een gezamenlijk diner.

5. Lissabon

Een zeer bekende en bruisende stad is uiteraard Lissabon; de hoofdstad van Portugal. Je kunt hier wandelen langs de prachtige zuidkust van Portugal en leuke kustplaatsen. Lissabon ligt op meerdere heuvels en dit zorgt voor prachtige uitzichten die je ook vanaf diverse terrassen kan waarnemen. Ook het historische centrum biedt veel mogelijkheden voor activiteiten en de sfeer is uitstekend in deze gezellige stad.

Er zijn dus tal van redenen om een incentive reis naar Portugal te organiseren. Naast een leuke en gezellige reis biedt het voor beide partijen ook veel voordelen.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *