Bedrijfskleding: 4 tips om medewerkers herkenbaar te maken

26 april 2018

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Het herkenbaar maken van medewerkers hoort bij een solide huisstijl van je bedrijf. Dankzij bedrijfskleding is het mogelijk om te zorgen dat iedereen ziet dat jouw medewerkers bij jouw bedrijf horen. Daarnaast is het een mooi extraatje voor je werknemers zelf. Wanneer zij bedrijfskleding krijgen hoeven ze zich geen zorgen te maken over eventuele schade aan eigen kleding. Hieronder lees je tips om medewerkers herkenbaar te maken!

1. Werkkleding bedrukken

Voordat we tips geven over soorten bedrijfskleding; een goede optie om medewerkers herkenbaar te maken is door werkkleding te bedrukken. Op deze manier kun je kleding voorzien van de kleuren die jij wilt of het logo van je bedrijf in de kleding verwerken. Zo bouw je aan de herkenbaarheid van jouw bedrijf en voelen je medewerkers zich nog meer verbonden met je bedrijf.

2. Logo borduren

We noemden het net al: door middel van een logo op je bedrijfskleding wordt jouw personeel beter en sneller herkend.  Het laten borduren van een logo op bedrijfskleding is hiervoor een duurzame manier. Je kunt een logo laten drukken, maar dan heb je kans dat het logo slijt. Zeker wanneer het gaat om bedrijfskleding die flink wordt gebruikt in het werkveld. Het mooie van een geborduurd logo is daarnaast dat het een luxe uitstraling heeft., wat imagoversterkend werkt voor je bedrijf.

3. Nuttige bedrijfskleding

Nuttige en herkenbare bedrijfskleding komt ook ten goede aan het imago van je bedrijf. Maar vooral ook aan de veiligheid van je medewerkers. Bij nuttige bedrijfskleding, die dus ook bijdraagt aan de veiligheid van je personeel, kun je denken aan goede werkschoenen, adembescherming, oogbescherming, handschoenen, veiligheidsvesten en hoofdbescherming. Ook dit soort bedrijfskleding is herkenbaar te maken waardoor ook je medewerkers herkenbaar worden.

4. Promotionele bedrijfskleding

Bedrijfskleding kan ook puur worden ingezet voor promotionele doeleinden. Heb je een bedrijf waarbij werkkleding minder relevant is, bijvoorbeeld wanneer het grootste deel van de werkzaamheden op kantoor plaatsvindt, dan is promotionele bedrijfskleding een goede optie. Dit zou je jouw werknemers kunnen laten dragen op bijvoorbeeld een beurs of op andere evenementen.

Bedrijfskleding laten maken is dus een goed idee om je medewerkers herkenbaar te maken. Zeker wanneer je de kleding voorziet van het logo van je bedrijf, door te drukken of te borduren. Uiteindelijk draagt het bij aan de bekendheid van je bedrijf en aan het gevoel van onderlinge verbondenheid binnen je bedrijf. En dat is zeer waardevol!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *