Bedrijfstraining organiseren? 4 tips voor een sportieve en gezellige dag!

10 februari 2022

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Bedrijfstrainingen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er trainingen op het gebied van communicatie, maar er zijn ook fysieke trainingen die je team bij elkaar brengen. Bovendien is in een groep bewegen goed voor je humeur en voor de samenhorigheid. Wil je een bedrijfstraining organiseren? Wij geven je 4 tips voor een sportieve en gezellige dag met jouw team!

Soorten bedrijfstrainingen

Zoals we eerder al meldden zijn er veel verschillende soorten bedrijfstrainingen. Er zijn bedrijfstrainingen voor klantenservice, voor leidinggevenden – of alleen voor medewerkers- en trainingen voor teambuilding. Het is van belang om te kijken naar wat goed bij jouw bedrijf of organisatie past. Hieronder geven we je 4 tips voor een gezellige dag met jouw team!

1.    Fitnesstraining 

Samen sporten zorgt voor een goede teambuilding. Niet alleen omdat je echt iets samendoet, maar ook omdat je na een fitnesstraining energiek bent. Met een bedrijfsfitness word je niet alleen fysiek sterker, maar ook als team bouw je een sterkere band op. Woont jouw team in de omgeving van Dordrecht? Kijk dan eens bij fitness in Dordrecht

2.    Wandelen met het team 

Een intensieve training is niet nodig om de band met je team sterker te maken. Wandelen is ook een erg goede activiteit om samen te doen. Wandel door de duinen of een mooi bos om helemaal tot rust te komen en goede gesprekken te voeren met je team tijdens de wandeling. Sluit af door ergens een drankje te doen en je team komt gegarandeerd dichter bij elkaar. 

Met je team wandelen voor een bedrijfstraining.

3.    Fietsen met het team 

Niet alleen fitnessen en wandelen zijn goede opties, ook fietsen is een goed idee. Kies van tevoren een route en fiets dit samen met het team. Neem tussendoor pauzes en voer gesprekken met je collega’s. Deze bedrijfstraining is niet alleen sportief en gezellig, maar ook rustgevend en een goed moment om je collega’s beter te leren kennen. 

4.    Bootcamp 

Heb je echt een sportief team of is iedereen wel in voor een intense lichaamstraining? Organiseer dan een bootcamp voor het team. Hierbij investeer je als werkgever ook echt in vitale werknemers. Bootcamps zijn door heel Nederland te vinden. Organiseer het lekker dichtbij kantoor, zodat al je werknemers erbij zijn. 

Een sportieve en gezellige bedrijfstraining organiseren is goed voor de teambuilding en zorgt er ook voor dat iedereen zich gezond en blij voelt. Genoeg reden dus om dit te organiseren! Veel plezier vast met jouw bedrijfstraining!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *