6 redenen om whiskey als cadeau te geven

4 juni 2020

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Ben jij op zoek een origineel cadeau, bijvoorbeeld voor een jubileum of als bedankje, maar kom je er niet uit? Dan heb jij er vast nog niet aan gedacht om een goede fles whiskey cadeau te doen! Dit is een cadeautje met vele voordelen en —dit had je vast niet gedacht— het is geschikt voor alle leeftijden! Wij gaan je uitleggen waarom. Lees snel verder.

1. Op zoek naar een cadeau met klasse? Kies whiskey

Naast een stoer cadeau, is een fles whiskey echt een cadeau met klasse. De meeste flessen hebben een prachtige uitstraling van zichzelf. Wil je helemaal over-the-top chique gaan, geef dan een kristallen karaf bij je fles whiskey. Dit is een heel geschikt cadeau voor een leidinggevende.

2. Symbolisch: whiskey wordt beter naarmate het ouder wordt

Voor een echt goede whiskey geldt: hoe langer je hem bewaard, hoe smaakvoller hij wordt. Als je whiskey cadeau geeft kun je dit symbolisch inzetten. Heb je bijvoorbeeld te maken met een 50-jarig jubileum, geef dan een fles whiskey cadeau met daarbij de boodschap dat het vanaf nu alleen maar beter kan worden.

3. Een whiskey cadeau heeft een lange houdbaarheidsdatum

Heb jij ook weleens een cadeau gekregen met een houdbaarheidsdatum? Een cadeaubon met deadline, om maar iets te noemen? Er zijn veel cadeaus die in de vergetelheid raken en nooit worden ingewisseld. Gelukkig kun je ook een fles whiskey cadeau doen. Door het hoge alcoholpercentage blijft een goede whiskey onder de juiste omstandigheden jaren, sommigen tot zelfs 100 jaar, goed.

4. Een goede fles whiskey is geschikt voor alle leeftijden

Hoewel whiskey een gedestilleerde drank is en je deze in Nederland pas vanaf je 18e mag drinken, is het toch een cadeau dat geschikt is voor alle leeftijden. Hoe dan? We hebben het je hiervoor eigenlijk al uitgelegd: een goede whiskey wordt smaakvoller naarmate deze ouder wordt, heeft een lange houdbaarheidsdatum… en is dus super geschikt als geboortecadeau! Hoe gaaf is het om op je 18e verjaardag de whiskey die je bij je geboorte kreeg te kunnen opentrekken?

5. Whiskey is een geschikt cadeau voor veganisten

Jazeker, ook voor de vegetariër of veganist is dit een super geschikt cadeau. Op likeuren na, zijn vrijwel alle gedestilleerde dranken veganistisch.

6. Er is ontzettend veel keuze

In de categorie whiskey is er ontzettend veel keuze. Er is zijn whiskey’s te krijgen uit alle windstreken, allen met hun eigen unieke smaak. Hoewel de meeste whiskey’s uit Ierland, Schotland en Amerika (Bourbon) komen, zijn er ook whiskey’s te krijgen uit minder bekende landen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Nederlandse whiskey? Dat is pas een origineel cadeau!

Hier vind je nog 5 lekkernijen waarmee jij jouw collega’s gelukkig maakt.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *