5 ideeën voor bedrijfsuitjes voor je op een rij!

15 oktober 2020

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Teambuilding is – zeker nu in tijden van corona – belangrijker dan ooit. Een betere relatie tussen werknemers en werkgever(s) leidt tot hogere productiviteit en brengt de onderneming daarmee veel succes. Eerder schreven we al over het organiseren van een zakelijk festival als uniek bedrijfsfeestje. Mocht dat nu niet helemaal zijn wat je voor ogen had, maar ben je wel op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje? Lees dan vooral verder. Wij zetten 5 ideeën voor je op een rij!

Leuk idee voor een bedrijfsuitje 1: Escaperoom

Iedereen heeft er inmiddels wel van gehoord: escaperooms. Samen met je team word je in een ruimte met puzzels, hulp en hints “opgesloten” met als doel te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Een hele leuke uitdaging waar je niet alleen je brein voor nodig hebt, maar ook een goede teamspirit. Zeker een leuk idee voor een teamuitje.

Leuk idee voor een bedrijfsuitje 2: Uit eten

Misschien niet het meest originele idee, maar je kunt nooit fout gaan met eten. Daarom blijft het altijd een goed idee om voor het bedrijfsuitje uit eten te gaan met zijn allen. Wil je verzekerd zijn van een gezellige avond waarbij er lang getafeld wordt? Ga dan voor een sushi- of tapasconcept waarbij het eten in verschillende rondes wordt geserveerd. Eet smakelijk!

Leuk idee voor een bedrijfsuitje 3: Obstakelbaan

Het is ook een leuk idee voor een bedrijfsuitje om samen mee te doen aan een obstakelbaan. Je kent ze wel: die enigszins angstaanjagende obstakelbanen bij bijvoorbeeld Mud Masters en de Strong Viking Run. Het schept gegarandeerd een band wanneer je je met het team opgeeft om samen aan een dergelijk evenement mee te doen. Bijkomende voordeel is dat je in aanloop naar het evenement ook samen kunt gaan trainen, waardoor de teamgeest nog verder wordt versterkt. Wie had gedacht dat rollen in de modder zo goed kon zijn?

Leuk idee voor een bedrijfsuitje 4: Op pad

Ook een geweldig idee voor een bedrijfsuitje is samen op pad gaan. Dat kan natuurlijk op allerlei manieren, bijvoorbeeld door met zijn allen te gaan fietsen op tandems. Zo kun je samen mooie fietsroutes verkennen en tegelijkertijd elkaar beter leren kennen. Daarnaast kan je iedereen eens in de zoveel tijd van fietspartner laten wisselen, waardoor je zeker weet dat veel collega’s elkaar beter zullen leren kennen.

Leuk idee voor een bedrijfsuitje 5: Spelletjesdag

Huh, een spelletjesdag? Is dat niet meer iets voor kinderen? Zeker niet! Laten we eerlijk zijn: wie houdt er nou niet van spelletjes spelen? En zeker in deze tijden van corona, waar iets buiten de deur plannen niet altijd even gemakkelijk is, is het houden van een indoor spelletjesdag een goed idee. Lekkere snacks en een alcoholische versnapering (of 4) erbij, en je bent verzekerd van een geweldige dag met het team! Op zoek naar meer activiteit dan enkel bordspelletjes? Misschien is een rodeostier huren dan wel iets voor bij jullie spelletjesdag. Plezier gegarandeerd!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *