Origineel promotiemateriaal? Bedruk blikken met jouw bedrijfslogo

5 september 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn met betrekking tot promotiemateriaal wordt het steeds lastiger om op te vallen. Een originele manier om jouw bedrijf in de spotlight te zetten is door blikken te bedrukken. Je kunt zelf kiezen om volle of lege blikken te bedrukken die jouw doelgroep met veel plezier kan gebruiken. Blik is van hoge kwaliteit, duurzaam en heeft een hoge toepasbaarheid. Kies bijvoorbeeld voor een geschenkblik, een voorraadhoudend blik, een blik om kruiden of thee in te bewaren en nog veel meer.

Bedruk volle blikken

Je kunt veel heerlijke etenswaren cadeau doen in een duurzame blikken verpakking. Denk hierbij aan een stroopwafelblik voor internationale relaties, een koekblik vol met knapperige koekjes of een snoepblik voor de echte zoetekauwen. Het snoepblik kun je vervolgens laten vullen met verschillende soorten snoep, chocolaatjes, drop en nog veel meer. Ook als je op zoek bent naar origineel promotiemateriaal voor rond de feestdagen is een blik ideaal. Zo kun je rond Sinterklaas bedrukte blikken weggeven met lekkere gevulde speculaas, kruidnoten of een hele chocoladeletter of met kerst een blik met Schwarzwalder taart schenken of chocolaatjes in een typische kerstsfeer. Pasen leent zich ook uitstekend voor een leuk blikken relatiegeschenk, uiteraard tot de nok toe gevuld met paaseitjes. Een blik past ook mooi in een uitgebreider geschenkpakket dat je weggeeft aan medewerkers of zakenrelaties. Naast deze zoete etenswaren kun je het blikken geschenk ook leuk vullen met hoogwaardige thee of lekkere kruiden.

Lege blikken bedrukken

Een andere originele manier om promotiemateriaal in te zetten voor je branding, zijn lege blikken. In dit geval kun je het blik onder andere gebruiken om visitekaartjes uit te delen of informatieve flyers. De ontvangers kunnen het blik vervolgens zelf naar keuze gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor conservenblikken die eerst opengemaakt moeten worden om de verrassende inhoud te onthullen of ga voor een handig theeblik of koekblik. Je kunt de blikken laten bedrukken met een tekst, logo of zelfs een complete bedrukking zodat het promotiemateriaal helemaal aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Het cadeau doen van een blik is ook zeker commercieel interessant. Zo blijft een bedrukt theeblik nog lang staan in de keuken, op het kantoor of thuis bij de ontvanger. Hierdoor krijgt jouw bedrijf of organisatie langdurig exposure.

Duurzaamheid van bedrukte blikken

Door bedrukte blikken in te zetten als promotiemateriaal straalt jouw bedrijf uit dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Wist je dat blik het enige materiaal is dat oneindig vaak hergebruikt kan worden zonder dat het enige kwaliteit verliest? Na gebruik worden alle blikjes gerecycled en wordt het materiaal van de oude blikjes gebruikt om nieuwe blikken of andere metalen producten te produceren. Er is geen apart recyclingssysteem nodig om blik te recyclen omdat de blikjes door magneten uit het huisvuil gefilterd worden.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *