De 3 leukste geschenkpakketten voor Pasen

21 maart 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Voor veel mensen is het paasfeest een feest om samen met familie of vrienden te vieren. Zeker als er kleine kinderen zijn want wat is er leuker dan om met elkaar eieren te zoeken! Vanuit vroeger tijden betekende het paaseieren zoeken ook het einde van de vastenperiode vanuit het christendom. Het paasfeest staat daarnaast ook voor de afsluiting van de winter en de start van de lente. Het is een leuk moment om klanten of medewerkers met Pasen te verrassen met offline marketing in de vorm van een leuk geschenk. De attentiewaarde is hoog, juist omdat mensen dit niet verwachten. Deze leuke geschenkpakketten geven je inspiratie!

1. Chocolade lente!

Onlosmakelijk met Pasen verbonden is chocolade. Een paashaas van chocola en natuurlijk de paaseitjes in alle vormen, maten en smaken. Het is dan ook leuk om medewerkers in de periode voor Pasen te verwennen met een chocolade geschenkpakket voor Pasen . Je kunt dit zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Denk ook aan klanten die je eens extra wilt bedanken voor hun vertrouwen. Je kunt de verpakking van je geschenkpakket laten voorzien van jouw bedrijfslogo en een paasboodschap. Daarmee maak je dit prachtige geschenk nog persoonlijker!

2. Vogels leggen een ei

Pasen is voor veel mensen onlosmakelijk verbonden aan de lente. Een tijd van nieuw leven in de natuur. Bomen lopen uit, er zwemmen kleine eendjes in de vijver en vogels leggen eieren. Een geschenk dat inspeelt op ‘In mei leggen alle vogels een ei’ is een vogelhuisje. Dit vogelhuisje vul je met verschillende chocolade paaseitjes. En als jouw klant of medewerker de paaseitjes heeft opgegeten kan hij of zij het vogelhuisje echt buiten hangen, zodat vogels er een nestje in kunnen maken. Zorg ervoor dat het vogelhuisje regenwaterbestendig is en voorzien van een gaatje zodat je het makkelijk kunt ophangen.

3. Een fleurig paasfeest

Als de eerste narcissen hun kopjes boven de grond laten zien, krijgen veel mensen het lentegevoel. De fleurige gele kleur van de narcissen past dan ook echt bij het paasfeest! Een mooi geschenkpakket voor medewerkers en klanten is een bloembollen- en bloemenzaadjespakket. Naast dat je daarmee de ontvangers blij maakt is het ook goed voor het milieu en de insecten. De bij bijvoorbeeld, die belangrijk is bij de bestuiving in de natuur en daarmee voor allerlei gewassen laat groeien. Zo is je geschenkpakket fleurig voor de ontvanger en draag je een steentje bij aan een beter milieu!

Juist omdat bijna iedereen online te bereiken is lijkt rechtstreeks contact steeds minder te worden. Terwijl veel mensen gesteld zijn op persoonlijke aandacht. Dat geldt ook voor medewerkers en klanten. Het is dan ook belangrijker om hen zo nu en dan een blijk van waardering te geven. Een opvallend moment voor een geschenk is rondom Pasen wanneer de meeste mensen het misschien niet verwachten. Een geschenkpakket met Pasen zorgt dan ook voor een hogere attentiewaarde voor jouw bedrijf!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *