Op zoek naar een mooie bedrijfsauto? 3 interessante opties

17 oktober 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Heb jij een eigen bedrijf en rijd je nog altijd met je privé auto langs klanten? Is jouw auto soms meer een klusbus en zou je daar weleens vanaf willen? Kijk dan eens naar een mooie bedrijfsauto. Dan kom je weer professioneel voor de dag en kun je altijd al je spullen precies zo kwijt zoals je wilt. En bijkomend voordeel: je hebt een soort rijdend reclamebord tot je beschikking. Superhandig! 3 interessante opties voor als je een mooie bedrijfsauto zoekt.

1.    Het financiële plaatje als je een bedrijfsauto aanschaft

Je kunt zelf een auto aanschaffen en die voor je zaak inzetten. Een beetje BTW-aftrek kun je dan rekenen, maar uiteindelijk is het wel een flinke investering. Een andere optie die je hebt is leasemaatschappijen vergelijken om de goedkoopste deal te vinden voor een bedrijfsauto die past bij jouw wensen. De top 4 goedkoopste leaseauto’s bevat auto’s van alle soorten en maten. Dus de kans dat de bedrijfsauto van je dromen erbij zit is aanzienlijk. Je maandlasten zijn te overzien en je hoeft geen grote investering in één keer te doen. Wel zo relaxed.

2.    Type bedrijfsauto

Als jij een eigen kantoor hebt, dan heb je een andere auto nodig dan wanneer je als schilder de boer op gaat. Vraag je dus allereerst af of je een bestelauto of personenauto zoekt. Kijk wat het beste past bij jou als ondernemer en bij jouw onderneming. Als je weinig spullen hoeft te vervoeren of vooral voor woon-werkverkeer een auto nodig hebt, dan kun je het prima af met een personenauto. Neem je veel spullen mee of vervoer je bijvoorbeeld honden voor je eigen uitlaatservice, dan is een bestelauto als bedrijfsauto een betere keuze.

3.    Je bedrijfsauto als reclamebord

Altijd handig is het om je bedrijfsauto opvallend te bestickeren. Je maakt dan altijd reclame voor jouw onderneming, waar je ook bent. Wie weet wat het oplevert! Voor een bestickerde bedrijfsauto is het handig als je een bestelwagen hebt, omdat je dan veel oppervlakte hebt om te bestickeren. Maar ook op ruiten van personenauto’s kun je het een en ander kwijt. Natuurlijk kun je dan iets minder uitpakken qua kleuren en design, maar nuttige informatie Is altijd mogelijk.

Een mooie bedrijfsauto heb je snel gevonden als je goed weet wat je wensen en eisen zijn. Ga lekker op zoek en voor daarna alvast veel veilige kilometers gewenst!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *