Kerstgeschenken: laat je inspireren door deze 4 voorbeelden!

5 november 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Tijdens de kerstdagen wil je jouw personeel of zakenrelaties verrassen met een leuk geschenk, maar wat ga je dit jaar geven? Ter inspiratie hebben wij een aantal leuke voorbeelden voor jou op een rijtje gezet. Een leuk geschenk dat past bij jouw bedrijfscultuur valt altijd in goede aarde. Een leuk moment om de kerstgeschenken uit te delen is tijdens een bedrijfsfeest aan het eind van het jaar. Spreek jouw waardering uit met deze 4 kerstgeschenken.

Zeg het met champagne

Champagne is een luxueus geschenk dat het goed doet als kerst- of eindejaarsgeschenk. Jouw werknemers of zakenrelaties kunnen waarschijnlijk wel een fles goede champagne gebruiken om te toasten tijdens het kerstdiner of op het nieuwe jaar. Maak jouw champagne cadeau extra persoonlijk en voeg er een authentiek handgeschreven kaartje aan toe. Met dit gebaar laat je zien dat je iemand waardeert om zijn of haar inzet. Champagne is leuk om te krijgen én om cadeau te doen als kerstgeschenk.

Verzorgingsproducten als kerstgeschenk

In de kerstvakantie komt men bij van een druk jaar. Dit is de ideale periode om een momentje voor jezelf te nemen. Verras jouw werknemers met een leuk pakket vol met verzorgingsproducten en ze kunnen hun vrije tijd optimaal benutten. Kies bijvoorbeeld voor een verzorgende bodylotion en lekkere bad- en doucheproducten en stop er een leuk tijdschrift bij. Als je wilt, bedruk dan de verzorgingsproducten met je eigen logo en een persoonlijke kerstwens.

Traditioneel kerstpakket

Veel mensen vinden het leuk om een traditioneel kerstpakket te ontvangen. Vul deze aan met lekkere delicatessen of artikelen waarmee jouw werknemers en zakenrelaties het thuis nog gezelliger kunnen maken. Denk hierbij aan leuke schaaltjes, kaarsen en geurende stokjes of een unieke versierde kerstbal met jouw bedrijfslogo. Houd de interesses van je personeel in je achterhoofd bij het samenstellen van een kerstpakket. Als jij bijvoorbeeld een bedrijf hebt met een sportieve bedrijfscultuur, dan is het leuk om eiwitpoeder of superfoods aan het kerstpakket toe te voegen.

Activiteit als kerstgeschenk

Wat ook leuk is om weg te geven als kerstgeschenk, is een cadeaubon voor een leuke activiteit. Dit zijn bijvoorbeeld bioscoopkaartjes of kaartjes voor een bezoekje aan de dierentuin. Je kunt je personeel zelf laten kiezen uit verschillende activiteiten (maak van tevoren een lijstje met keuzeopties) zodat ze altijd een dagje, middagje of avondje uit krijgen dat past bij hun wensen. Met dit geschenk kun je alle kanten op. Doe bijvoorbeeld een museumbezoek naar een museum naar keuze cadeau of kies voor een uitje naar een pretpark. Geef je creativiteit de vrije loop en kom met de allerleukste en unieke kerstgeschenken.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *