Hoger scoren in Google? Schakel een freelance online marketeer in!

11 oktober 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Wie iets zoekt, doet dat even op Google. Met de kracht van zoekmachines altijd binnen handbereik, is dit voor veel mensen de snelste weg naar kennis, opinie en product. Ook voor jouw bedrijf is het dus heel handig als je in Google verschijnt bij de juiste zoektermen. Want hoe hoger je scoort, hoe beter zichtbaar je bent – en dus hoe meer bezoekers je krijgt. Wil je beter vindbaar zijn, of wil je je bedrijf beter in de markt zetten? Dan is het advies om SEO-teksten te schrijven voor de website. Heb je daar zelf niet de tijd voor, of niet voldoende kennis voor in huis? Schakel dan een freelance online marketeer in.

Betere teksten door een freelance online marketeer maken je bedrijf beter vindbaar

De algoritmes van Google zijn dag in dag uit bezig om de beste zoekresultaten te genereren. Om dit te kunnen doen, wordt er gekeken naar de inhoud van een website. Wat voor teksten staan erop en waar gaan deze over? Zijn de teksten betrouwbaar,goed geschrevenen relevant? Hoe meer de tekst voldoet aan de eisen, hoe hoger hij in Google komt te staan.

Slimme marketeers hebben bedacht hoe zij in kunnen spelen op dit proces. Door het schrijven van teksten die makkelijk door Google herkend kunnen worden en die betrouwbaarheid uitstralen, kunnen ze ervoor zorgen dat jouw website hoger scoort. Dit heet SEO (Search Engine Optimization). Zorg dat de teksten op je website voldoen aan technische eisen, voorzien ze van relevante zoekwoorden en verwerk de juiste links. Zo wordt je website sneller opgepikt door de zoekmachine-algoritmes. Een freelance online marketeer kan je hier perfect bij helpen.

Het schrijven of aanpassen van teksten op jouw website kun je prima laten doen door een externe partij. Zij kunnen de beste SEO-teksten schrijven, omdat ze precies weten hoe zoekmachines naar websites ‘kijken’. Bovendien schrijven zij op een aantrekkelijke manier, die mensen aanzet tot doorlezen, doorklikken en misschien wel tot kopen. Natuurlijk gaat dit in overleg met jou, want de teksten moeten ook inhoudelijk kloppen.

Laat een freelancer teksten schrijven

Hoe meer teksten er op je website staan, hoe beter. Landingspagina’s, blogs: het helpt allemaal om je SEO-score te verhogen. Maar een goede SEO-blog laten maken doe je niet zo één twee drie. Daar komt een hoop specialistische kennis bij kijken. Bovendien is het een behoorlijk tijdrovend proces. Wil je ervoor zorgen dat jouw website hoger scoort in Google? Je kunt het schrijven van je teksten prima uitbesteden, bijvoorbeeld aan een freelance online marketeer.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *