Bij welke zakelijke evenementen past een marktkraam?

25 februari 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Er zijn verschillende zakelijke evenementen waar een marktkraam goed tot zijn recht komt. Zet een marktkraam bijvoorbeeld in als informatiepunt tijdens een congres of open dag, als je flyers wilt uitdelen of om snacks en drankjes uit te delen tijdens een personeelsfeest. Lees snel verder om erachter te komen of marktkraamverhuur de oplossing heeft voor jouw zakelijke evenement.

Marktkraam huren voor open dag

Marktkraam huren voor een zakelijk evenement? Tijdens een open dag zet je diverse marktkramen in om informatiepunten te creëren. Deze pas je eenvoudig aan naar de huisstijl van jouw bedrijf. Gebruik bijvoorbeeld een kleed met daarop het logo van jouw organisatie als ondergrond. Of zet grote banners neer waarmee je de aandacht trekt. Zorg ervoor dat de werknemers dat achter de marktkraam staat goed weet wat er van hen verwacht wordt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld toelichting geven op producten of diensten of meer achtergrondinformatie geven over de historie van jouw bedrijf.

Marktkraam op jouw personeelsfeest

Bij de meeste organisaties staat er minimaal eens per jaar een teamuitje of personeelsfeest op het programma. Door een feestje te organiseren voor jouw personeel laat je jouw waardering zien. Daarnaast is dit een uitstekend moment om aan teambuilding te werken. Vaak zijn er aanvullende materialen nodig om een personeelsfeest te organiseren. Zo kun je een marktkraam huren voor jouw zakelijk evenement die je gebruikt voor het uitstallen van hapjes en drankjes.

Met een marktkraam op een beurs staan

De belangrijkste reden voor organisaties om deel te nemen aan een beurs, is dat de doelgroep hier rondloopt. Om jouw doelgroep te bereiken moet je wel de aandacht trekken. Door een marktkraam te huren valt jouw organisatie al snel op. Laat jouw marktkraam je eigen huisstijl uitdragen door de tafels van een laken met bedrijfslogo te voorzien, banners neer te zetten op duidelijk zichtbare plekken en bijvoorbeeld de producttafels aan te kleden met compacte banners. Huisstijl is zeer belangrijk voor de herkenbaarheid, niet alleen naar buiten toe maar ook binnen je eigen organisatie. Verkoop jij producten? Voorzie deze dan van duidelijk leesbare prijskaartjes. Bezoekers vinden het namelijk niet prettig om te vragen wat iets kost.

Deelnemen aan een informatiemarkt

Ten slotte past een marktkraam uitstekend thuis op een informatiemarkt. Neem voldoende promotiematerialen mee. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers en brochures zodat de bezoekers je op een later moment eenvoudig terug kunnen vinden. Sta je op een outdoor informatiemarkt, let er dan op dat de lichte materialen niet weg kunnen waaien of nat worden bij slecht weer.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *