Uniek personeelsuitje? Huur een boot

10 maart 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Waardering tonen voor je personeel en jouw medewerkers af en toe belonen is essentieel. Op deze manier creëer je een sterkere band en loyaliteit. Een uitstekende manier om je personeel te belonen en te laten zien dat je ze waardeert, is door een origineel bedrijfsuitje te organiseren. Heb jij er al eens over gedacht om een boot te huren? Even geen volle mailboxen en werkoverleg, maar lekker uitwaaien op het water onder het genot van een hapje of drankje.

Boot huren voor een personeelsuitje

Als je jouw personeelsfeest op een boot wilt vieren, dan zijn er talloze mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld een boot huren voor een middagje of avond, maar is het ook mogelijk om een hele dag een zeilschip of sloep te huren. Ga bijvoorbeeld gezellig met het hele team borrelen op een zeilschip of lekker barbecueën terwijl de zon ondergaat. De standaard vrijdagmiddagborrel redt het hier niet bij! Het is zelfs een optie om een meerdaags uitje te maken van de boottrip, waarbij het schip meteen de overnachtingsplek is. Wil je jouw personeel ook verrassen met een zakelijk geschenk? Dit zijn 4 ideeën voor een origineel relatiegeschenk voor je personeel.

Locaties voor een vaartocht

Bootverhuur is mogelijk door heel Nederland. Hierdoor bepaal je zelf de omgeving. Een bruisende stad, een groot meer of een groen natuurgebied, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een boot huren Biesbosch is zeer populair, evenals het huren van een boot om over de Amsterdamse grachten te varen of een boot huren aan het IJsselmeer. Jij kiest de locatie waar je een dagje wilt varen, er zijn verschillende boten om uit te kiezen. De Biesbosch laat zich bijvoorbeeld uitstekend ontdekken met een fluisterboot of motorboot, maar het is ook erg leuk om kano’s te huren voor een actievere dag op het water.

Boot huren zonder vaarbewijs

Vaak is het geen probleem als je geen vaarbewijs hebt. Alleen voor een schip dat langer is dan 15 meter of sneller kan varen dan 20 kilometer heb je een vaarbewijs nodig. In dit geval valt het aan te raden om een schip inclusief schipper te huren. Varen is niet moeilijk maar er zijn een aantal zaken die je moet weten voordat je een boot huurt. Je krijgt dan ook altijd tips en instructies mee. Als je rustig wilt beginnen is het slim om de verhuurder te vragen naar vaarroutes die vrij zijn van beroepsvaart. Oefen ook even van tevoren met het tanken van water en brandstof als je besluit om zelf te varen en check de brandstofmeter en tank op tijd, zeker als jullie flink wat uurtjes op het water door willen brengen.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *