Verras je zakenrelatie met een drankgeschenk; 3 voorbeelden

6 juni 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Drank is vaak een geschikt relatiegeschenk voor je medewerkers, collega’s of zakenrelaties. Aangezien smaken verschillen, hebben wij in dit artikel 3 voorbeelden van drankgeschenken voor je op een rijtje gezet, om inspiratie op te doen en het perfecte cadeau voor hem of haar te vinden. Van een grijze gans tot een arrogante kikker. Daarmee bedoelen wij overigens de drankgeschenken (en niet je zakenrelaties).  

1. Grey Goose

Een drankgeschenk waarmee je jouw zakenrelatie absoluut (vodka) mee kunt verrassen, is Grey Goose: een super premium vodka uit de cognacstreek in West-Frankrijk, dat zich een statussymbool onder de vodka’s mag noemen. Niet alleen is Grey Goose een van de snelst groeiende en meest gevraagde vodka’s in de wereld. De vodka staat ook op de lijst van “World’s Best Tasting Vodka”. De wens een luxe vodka met betere smaken en zachtere tonen te willen, hebben uiteindelijk geleid tot de productie van Grey Goose. Deze kwalitatief hoogwaardige vodka, sinds 1997 gemaakt van kwalitatieve ingrediënten, zoals water uit natuurlijke bronnen en de beste granen uit Picardië, heeft een zachte, elegante, volle, zoete en frisse smaak. Grey Goose is te drinken met een beetje ijs of limoen, óf gecombineerd met Red Bull of sinaasappelsap.

2. Pommery Brut Royal

Met een fles champagne geef jij jouw zakenrelatie niet alleen een origineel relatiegeschenk cadeau maar ook een lekker ontspanningsmoment cadeau: een geschenk dat een positieve associatie opwekt door het genot dat ze ervaren na iedere slok. De Pommery Brut Royal is een van de meest verkochte champagnes. Deze uit Frankrijk afkomstige champagne heeft een geur van citrusvruchten, witte bloemen en kleine rode vruchten. De Pommery Brut Royal kent een elegante, frisse en zuivere-zonder-droog-te-zijn smaak, en drinkt lekker bij bijvoorbeeld het aperitief, oesters en sushi. Maak dit drankgeschenk nét iets persoonlijker door het logo of slogan van jouw bedrijf op de fles te laten bedrukken. Door er vervolgens bij te vermelden dat de Pommery Brut Royal de winnaar van een gouden medaille op de International Wine Challenge is, zal je zakenrelatie helemaal doen verrassen.

3. Arrogant Frog

Drank is vaak een geschikt relatiegeschenk. Wanneer je niet zo goed weet welke drank je jouw zakenrelatie cadeau moet doen – smaken verschillen nou eenmaal – kun je er ook voor kiezen om een zogenaamde “wit/rood combinatie” te geven. Arrogant Frog kent zo’n combinatie in een geschenkverpakking bestaande uit een Chardonnay/Viognier (witte wijn) en een Cabernet Sauvignon (rode wijn). Die eerste heeft een volle smaak van abrikozen en appel, die tweede is vol lekker bessenfruit. Arrogant Frog is een merk van Jean-Claude Mas: eigenaar van een Frans wijnhuis, die als missie had goede en betaalbare wijnen te maken voor de moderne wijndrinker. Dit drankgeschenk is trouwens ook uitermate geschikt voor die zakenrelatie die tevens een slechte grappenmaker is. Met zijn zelfspot heeft Jean-Claude Mas zijn wijnen namelijk vernoemd naar het scheldwoord dat Engelsen voor Fransen gebruiken.

Weet jij al met welk drankgeschenk je jouw zakenrelatie gaat verrassen?

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *