Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? 4 x inspiratie!

13 april 2018

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Relatiegeschenken zijn er in alle vormen en maten, veel van deze heb je vast al eens voorbij zien komen of mogen ontvangen. Vaak zijn dit standaard geschenken die een functionele werking hebben, maar denk eens dieper na en kies voor een passend en origineel geschenk. Wij hebben  inspiratie voor je klaar staan!

1. Champagne

Relatiegeschenken zijn er in alle vormen en maten, waarbij de standaard geschenken altijd terugkomen. Hierbij kan je denken aan usb-sticks, notitieblokken, anti-stressballen en noem maar op! Geef je relatie ook eens een (lekker) ontspanningsmoment cadeau en denk aan een klein flesje champagne. Hiermee geef jij ze een geschenk dat een positieve associatie opwekt door het genot. Je kan ervoor kiezen het logo van je bedrijf te laten drukken, de slogan en/of een persoonlijke boodschap achterlaten op de fles voor je relatie. Een fles champagne komt altijd goed van pas voor de ontspanning van de ontvanger zelf, tijdens een bedrijfsfeest, een verjaardag of mijlpaal die men wilt vieren met het kantoor of hun directe partner(s).

2. Groene relatiegeschenken

Vervolgens kan je ook denken aan geschikte werkplek geschenken zoals groen binnen het kantoor. Geef je relaties een kweekset cadeau voor om een bloementuin, kruiden of een zonnebloem te kweken bijvoorbeeld. De verse kruiden die zij zelf kweken zijn lekker tijdens de lunch en een zonnebloem vrolijkt een kantoorruimte op! Ook kan je nog een stapje verder denken en een olijfboom als geschenk weggeven. Deze boom (of boompje) is hét symbool voor vrede en geluk, ideaal dus als geschenk. De kracht van een relatiegeschenk zit hem in het soort geschenk en de betekenis of het doel erachter. Zorg dus altijd voor een goed doordacht en passend geschenk voor jullie relatie en de ontvanger. Wanneer je dit goed aanpakt, kan dit veel voordelen opleveren in de toekomst. Tot slot kan je ook een bloemetje (met vaas) cadeau geven om het bureau van je relatie op te vrolijken. Geschenken zoals deze zullen gewaardeerd worden en eveneens een positieve associatie creëren met jouw bedrijf.

3. Reisartikelen

Het kan vaak voorkomen dat zowel jij als je relaties een zakenreis moeten maken. Dit kan door verschillende oorzaken voorkomen, zoals: internationale vestigingen, uitbreiden van een bedrijf, internationale klanten, fabrieken in het buitenland en ga zo maar door. Een vereiste voor reizen zoals deze is uiteraard een koffer. Zorg dat jij hierop inspeelt en je relatie een nuttig geschenk geeft, waardoor hij of zij herinnerd zal worden aan de gever. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kofferstep, een koffer met ingebouwde step zodat je relatie zich te allen tijde snel en efficiënt een weg naar de gates kan banen. Uiteraard is het verstandig om je koffergeschenk te laten bedrukken om in het geheugen van je relatie te blijven en veel naamsbekendheid te creëren in zowel het binnenland en buitenland.

4. Geurverspreider

Als laatste in de lijst is er de geurverspreider. Een geurverspreider kan zorgen voor ontspanning, concentratie, stressvermindering en het reduceren van hoofdpijn en vermoeidheid na hele dagen werken achter de computer. Geurverspreiders heb je enkel met geur, maar wanneer het budget het toe laat kan je deze ook in erg luxe uitvoeringen verkrijgen. Denk aan functies als: perfecte luchtvochtigheid, frisse geur op het kantoor en ontspanningsgeluiden.

Het is dus erg belangrijk om een goed beeld te hebben van je relatie, daarbij denkend aan het doel van, en het soort relatiegeschenk. Wees origineel en je zal gegarandeerd een onvergetelijke indruk achterlaten.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *