3 manieren om je bedrijf te promoten op een beurs

21 november 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Je wilt je bedrijf natuurlijk op zoveel mogelijk manieren promoten. Dat kan op allerlei manieren. De eerste 10 manieren om je naamsbekendheid te verhogen weet je wellicht al, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Alleen… misschien is de keuze wel een beetje heel erg reuze. Wij helpen je graag met 3 manieren om je bedrijf te promoten op een beurs. Op een beurs word je namelijk écht gezien!

Promoot je bedrijf met een mooie stand op de beurs

Zorg dat je een standplaats huurt en deze zo inricht dat niemand meer om je heen kan. Een marktkraam huren in Nederland is zó geregeld en is mogelijk door het hele land. Haal de kraam zelf op, zet deze in elkaar en breek deze na de beurs weer af. Of vraag de professionals om je hiermee te helpen. Het enige dat jij dan doet is de juiste maat en de goede kleur uitzoeken. Zo heb je alle tijd om jouw beursstand opvallend in te richten.

Laat je bedrijf op de beurs zien met de juiste banners

Banners zijn onmisbaar als je ter promotie op een beurs staat. Een keuzegids voor het aanschaffen van beursmateriaal helpt je welke producten je nog meer aan moet schaffen als je hebt besloten dat je op een beurs wilt gaan staan. Zet de banners slim naast je stand. Zo trek je de aandacht van bezoekers al van verre. Vul de banners aan met wat statafels. Zo houden bezoekers snel een stop bij jouw stand. Dan kun jij mooi vertellen wie jij bent en wat je doet.

Geef leuke giveaways van jouw bedrijf weg op de beurs

Natuurlijk kun je op een beurs gaan staan en hopen dat mensen even de tijd voor je nemen. De ervaring leert echter dat het vaak niet zo werkt. Veel mensen vinden het toch wel leuk als ze bij een stand op een beurs wat leuke dingetjes mee kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een balpen met logo en bedrijfsnaam en een rolletje snoepjes. Of pak het wat groter en uitdagender uit. Regel een giveaway die je alleen aan een paar mensen weggeeft. Bijvoorbeeld de winnaars van een prijsvraag of elke tiende bezoeker van je stand.

Wees creatief en zorg dat je opvalt. Op een beurs kun je jezelf goed promoten.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *