Relatiegeschenken geven ten tijde van het coronavirus: 3 ideeën

23 april 2020

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Het ligt in eerste instantie misschien niet voor de hand: relatiegeschenken geven ten tijde van het coronavirus. Maar niets in minder waar! Er worden nogal wat aanpassingen gevraagd van werknemers. Sommigen zijn noodgedwongen met verlof, krijgen minder betaald of moeten hun vakantie inleveren. Anderen werken gewoon door, maar nu vanuit huis en geven ondertussen les aan thuiszittende kinderen, of ze zijn onderdeel van de zogenoemde cruciale- of vitale beroepen. Iedere werknemer heeft het in deze rare tijd van het coronavirus moeilijk en verdient daar zeker een bedankje voor! Maar welke relatiegeschenken zijn juist nu geschikt om te geven? Wij hebben wel een paar leuke ideeën voor je op rij gezet.

Relatiegeschenk tijdens corona #1 – Steun mede-ondernemers met een #helpdehoreca tegoedbon

Met de actie #helpdehoreca kun je een tegoedbon kopen van een horecagelegenheid naar keuze, die je kunt inleveren als de horeca weer open mogen. Met dit zakelijke relatiegeschenk sla je in tijden van corona twee vliegen in één klap: jouw werknemers blij met hun tegoedbon én de lokale horeca worden gesteund! Zo hebben zij weer iets om naar uit te kijken en voelen zij zich enorm gewaardeerd.

Relatiegeschenk tijdens corona #2 – Geef een online training cadeau

Het is je misschien al opgevallen: nu veel mensen tijd over hebben en zich in gaan lezen in mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen, schieten de advertenties voor online trainingen als paddenstoelen uit de grond. Dit is een ontwikkeling waarop jij als werkgever goed kan inspelen. Wil jij praktische relatiegeschenken geven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, dan is het geven van een online training een superleuk idee! Dit soort trainingen kun je vinden op individueel niveau, maar extra leuk is het om met de hele afdeling in te loggen voor een workshop of lezing van een expert in jullie vakgebied.

Relatiegeschenk tijdens corona #3 – Chocolade geschenken om te delen met het hele gezin!

Het geven van chocolade geschenken is een super idee in tijden van corona. Niet alleen omdat er in chocola het gelukshormoon endorfine zit, maar vooral omdat (bijna) iedereen ervan houdt. Dat komt mooi uit, want jouw werknemers zitten waarschijnlijk thuis met het hele gezin. Als werkgever zorg jij natuurlijk voor een grote box met voldoende keuze en hoeveelheid voor iedereen die op dit moment thuis zit. Tip: doe er een handgeschreven kaartje bij.

Bekijk hier nog 5 lekkernijen waarmee jij jouw collega’s gelukkig maakt.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *