Relatiegeschenken die het meest bijblijven

14 mei 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Het begin van de relatiegeschenken stamt uit 1782 tijdens de verkiezingscampagne van George Washington in America. Hij profileerde zich toen via een verkiezingsbutton. In het begin van deze eeuw zijn er steeds meer bedrijven opgericht die zich toeleggen op de verkoop van relatiegeschenken. Er werd toen begonnen met het bedrukken van pennen, maar dit werd al snel uitgebreid met van alles en nog wat. Denk daarbij aan mokken bedrukken, bedrukte mondkapjes tot aan gepersonaliseerde waterflessen en USB-sticks.

Groei en duurzaamheid zijn speerpunten voor veel bedrijven. Ieder nieuw bedrijf wil graag naam maken in de markt van hun doelgroep. Relatiegeschenken zijn daar bij uitstek geschikt voor.

Relatiegeschenken als marketing instrument

Relatiegeschenken zijn geweldige marketinginstrumenten om de bekendheid te vergroten. Druk uw logo erop en promoot uw merk. Er is een promotieartikel voor elke gelegenheid – of je nu wilt opvallen op beurzen en evenementen, je waardering wilt tonen voor klanten, partners of leveranciers, of je merk wilt laten opvallen in de kantooromgeving (en bij je collega’s). 

Bij Looppers vind je een grote selectie van unieke promotieartikelen om jouw bedrijf te laten opvallen: bedrukte pennen en notitieboekjes, we kunnen mokken bedrukken, gepersonaliseerde waterflessen en USB-sticks, promotionele tassen en ga zo maar door. Neem nu bijvoorbeeld mokken bedrukken: koffietijd is er niet alleen ’s morgens, maar op elk moment. Koffietijd is reclame tijd… De koffiepauze op kantoor is precies de juiste situatie om de andere collega’s van een beetje jaloers te maken op de door jou ontworpen koffiemok. Koffiemokken, roddels en klantenbinding horen bij elkaar. Koffie mokken met het bedrijfslogo zijn promotionele producten vaste waarde. Koffie drinken is bijzonder plezierig wanneer je het drinkt uit een mooie promotionele koffiemok of een elegante beker. Daarom hebben veel mensen een favoriete koffiemok.

Relatiegeschenken als waardering

Geschenken zijn een van de oudste en meest doeltreffende manieren om uw dankbaarheid te uiten tegenover uw klanten, partners, werknemers en zelfs managers. Ontdek onze selectie van relatiegeschenken om de beste items te vinden waarmee je indruk kunt maken: van klassiekers zoals pennen en mokken bedrukken tot meer ongebruikelijke gadgets met logo, de keuze is aan jou. Geschenken helpen ook om de perceptie van uw merk te verbeteren. Maak dus van deze gelegenheid gebruik om de juiste boodschap over uw bedrijf uit te dragen.

Mokken bedrukken

De Nederlander drinkt gemiddeld vier koppen koffie per dag. Dit maakt koffie de meest gedronken drank, zelfs nog vóór bier. Profiteer van de populariteit van deze warme drank met het laten verzorgen van mokken bedrukken. Zorg ervoor dat je bij elke koffiepauze met je zakelijke klanten in de toekomst met de koffiemok aanwezig bent.

Kies de kleur, vorm en het materiaal voor uw individuele promotionele koffiemok. Maak relatiegeschenken koffie mok die heeft wat nodig is om een favoriete mok te worden. De meest vermoeide ochtendmens krijgt met koffie de nodige energie voor de dag. Mokken bedrukken met het logo van uw bedrijf, een zinvolle, geestige slogan of zelfs uitgewerkte graphics, maakt de ochtend nog leuker!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *