Luxe snoepgoed voor zakenrelaties: 5 originele ideeën!

24 januari 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Om zakenrelaties te bedanken voor de fijne samenwerking of om een project af te sluiten is een geschenk op zijn plek. Dit kan in de vorm van een leuke gadget of met heerlijk snoepgoed worden gedaan. Zo heb je de keuze om een relatiegeschenk op te sturen of persoonlijk langs te brengen. Kies iets lekkers uit en laat hiermee blijk van waardering zien! Lees het artikel voor inspiratie en tips!

1. Chocoladeletters

Een soort snoepgoed dat het altijd goed doet is chocolade. Een chocoladeletter wordt vaak rond Sinterklaas en Kerst geschonken maar kan het gehele jaar door worden besteld! Kies voor de letter van de bedrijfsnaam en laat er eventueel een logo op drukken. Chocoladeletters bestellen kan in grote getallen en ook in kleinere oplagen. Kies voor een gepersonaliseerde chocoladeletter en verras diverse zakenrelaties met een heerlijke lekkernij!

2. Bedrukt snoepgoed

Naast een chocoladeletter schenken, kun je natuurlijk ook kiezen voor heerlijke bonbons of een reep Tony Chocolonely chocolade. Bonbons zijn een vorm van luxe snoepgoed, waar meing zakenrelatie van zal genieten! Bonbons zijn gemakkelijk te bedrukken met een logo, tekst of foto. Let goed op de kleurkeuze en het formaat, zodat de bonbon op een juiste manier bedrukt wordt. Bij een reep chocolade kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de verpakking te bedrukken; de verpakking geeft je namelijk veel ruimte voor bedrukking!

3. Snoeppot

Een luxe geschenk kan ook een mooie glazen snoeppot zijn (eventueel ook met bedrukking), waar heerlijke zuurtjes in zitten. Het is zoetigheid waar menig mens lekker van zal smullen! De snoeppot kan gevuld worden met zuurtjes, dropjes, wine gums en dergelijke. Het leuke van een luxe snoeppot is dat deze navulbaar is. De samenwerking zal dus nog lang op kantoor in het geheugen blijven. De snoeppot kan daarna namelijk door het personeel zelf gevuld worden met diverse lekkernijen.

4. Flesje prosecco

Niet zozeer snoepgoed maar ook iets om heerlijk van te smullen: een flesje prosecco. Stuur een klein flesje prosecco op als luxe geschenk waar zo ongeveer twee glazen uit kunnen. Het etiket van de flesjes kan geheel naar eigen design worden bedrukt. Een glaasje prosecco zorgt voor een relaxmoment en zal dus ook een extra positieve beleving geven aan de samenwerking tussen beide partijen.

5. Snoepblikje

Tot slot kan er ook gekozen worden voor een snoepblikje. Een handig klein blikje gevuld met kleine zuurtjes, pepermuntjes of ander soort snoepgoed. De kleine snoepblikjes zijn ideaal om mee te nemen voor onderweg, iets waar je zakenrelatie echt wat aan heeft! Tevens is dit ook uitstekend te gebruiken als promotiemateriaal op een beurs of ander soort evenement.

Voordat een relatiegeschenk wordt opgestuurd, is het verstandig om te bedenken wat voor indruk je achter wilt laten en hoe je jouw waardering voor je relatie wilt laten zien. Laat je inspireren door bovenstaande voorbeelden en verblijd je (zaken)relaties met een relatiegeschenk!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *