Op zoek naar de perfecte kerstpakketten? Dan moeten ze deze drie dingen bevatten

17 december 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

De ideale kerstpakketten samenstellen voor je werknemers, kan een lastig karwei zijn. Je hebt immers de keuze uit zoveel verschillende kerstpakketten dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Vooral als jij streeft naar kerstpakketten die zo perfect mogelijk zijn, is dit een groot obstakel. Daarom helpen wij je een handje op weg door drie specifieke dingen te benoemen die een gemiddeld kerstpakket juist transformeert tot een ideaal kerstpakket. Zo stel jij jouw werknemers nooit meer teleur met jouw kerstpakketten.

Jouw kerstpakketten worden persoonlijker door middel van een persoonlijke brief

Het eerste element wat jij aan jouw kerstpakket toe wilt voegen, is een persoonlijke brief of kaart. Hoe groots of minimalistisch jij ook jouw kerstpakket maakt, een persoonlijke brief gericht aan elke werknemer maakt jouw kerstpakket erg speciaal. Dit komt doordat de werknemers deze brief als een echte blijk van waardering zien. Soms kunnen ze er zelfs emotioneel van worden.

Zorg ervoor dat de brief die jij schrijft erg persoonlijk is. Schrijf op wat jullie samen hebben meegemaakt en maak daar een mooi verhaal van. Daarnaast kun je opnoemen waarom je deze werknemer zo waardeert. Daarmee geef je jouw kerstkaart een persoonlijke touch. Sluit tot slot af met bepaalde doelen die jullie samen hebben gesteld voor de toekomst, zodat je duidelijk aangeeft graag de band met deze werknemer voor te willen zetten. Op deze wijze steken jouw kerstpakketten veruit boven alle andere kerstpakketten in Nederland uit.

Heerlijke dranken in het pakket

Een tweede element om aan jouw kerstpakket toe te voegen, is drank. Voornamelijk betreft dit dan alcohol, maar voor jouw werknemers die niet drinken, kun je altijd alternatieven aanbieden. Het voordeel aan drank toevoegen aan een kerstpakket, is dat bijna iedereen het kan waarderen. Je neemt immers bij kerst of oudejaarsdag vaak een mooie fles wijn mee, waardoor je met dit element in jouw kerstpakket jouw werknemers alvast hebt met het regelen hiervan.

Ga voor een mooie fles rode wijn die goed in de smaak valt bij de meesten. Als je echt tot in de details wil denken, is het slim om een wijn uit te zoeken die goed past bij gerechten waarbij gevogelte gebruikt wordt. Zo kun je deze wijn perfect paren tijdens het kerstdiner.

Hapjes voor bij de borrel

Het laatste element wat jouw kerstpakket compleet maakt, zijn hapjes. Na het ontvangst van een origineel kerstpakket gaan we namelijk vaak op bezoek bij vrienden en familie. Daarbij zijn heerlijke hapjes altijd leuk om mee te nemen of klaar te hebben staan. Net zoals bij de drank, sla je ook hierbij weer twee vliegen in één klap voor jouw werknemers.

Wat betreft soorten hapjes, is het slim om dit een beetje te verspreiden. Ga bijvoorbeeld voor enkele hartige hapjes zoals kaasblokjes en bitterballen. Voor wat zoete hapjes kun je bijvoorbeeld voor een zakje celebrations gaan of wat zoete drop. Zo wissel je de smaken mooi af. Bij Kerstpakketwebshop.nl kun je verschillende pakketten vinden die dit soort hapjes bevatten.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *