Toe aan een nieuwe kantoorinrichting? Kies voor RVS in je interieur

26 februari 2020

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Gaat jullie bedrijf binnenkort verhuizen of gaat het volledige interieur op de schop? Dan ben jij vast benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting. Dit is dé kans om jouw werkplek een compleet nieuwe look te geven! Eén van de belangrijkste trends van dit moment is het gebruik van RVS in je interieur. Lees snel verder voor inspiratie over RVS.

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting

Een belangrijke trend in kantoorland is het aanbieden van een werkplek die inspireert en waarin werknemers zich thuis voelen. Een mooie kantoorinrichting is dus belangrijker dan ooit. Maak je kantoor huiselijk door een stijl te kiezen en voer deze in het gehele interieur door. Denk daarbij ook aan decoratie zoals design, kleur en planten. Steeds meer bedrijven kiezen voor een moderne of industriële nieuwe kantoorinrichting.

Een nieuwe kantoorinrichting die duurzaam is

Nog een belangrijke ontwikkeling bij het kiezen van een nieuw interieur voor op kantoor is natuurlijk duurzaamheid. Hoe kun je een duurzame keuze maken voor jullie nieuwe kantoorinrichting zonder direct alles tweedehands te moeten kopen of het hele interieur van gerecycled materiaal te moeten kiezen? Roestvrijstaal is een goede, milieuvriendelijke keuze voor bijvoorbeeld het meubilair. Hoewel het productieproces misschien niet heel milieuvriendelijk is (in Nederland is productie van staal wel aan milieueisen gebonden en valt dus onder bepaalde regels die de schade beperken), is RVS supersterk, slijtvast en volledig recyclebaar. Bij gebruik van RVS heeft jullie nieuwe kantoorinrichting dus een enorm lange levensduur!

Wordt jullie kantoorinrichting modern of industrieel?

Als het antwoord op bovenstaande vraag ‘ja’ is, dan is het gebruik van RVS in jullie nieuwe kantoorinrichting onmisbaar. De moderne stijl kenmerkt zich door veel licht en strakke vormen. Een ideale stijl dus om staal in te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan grote ramen met stalen kozijnen. Daarnaast is de industriële stijl natuurlijk helemaal van dit moment. In deze stijl wordt de nadruk gelegd op grote ruimtes, donkere kleuren en grove materialen. Ook hierbij past RVS perfect. Pak groots uit met stalen kozijnen en deuren. Of kies voor een detail van staal in het meubilair, bijvoorbeeld tafels en stoelen met eens talen frame, of grote plantenbakken van RVS.

Wil jij nog meer inspiratie opdoen voor jullie nieuwe kantoorinrichting? Lees dan ook eens dit artikel: 3x creatieve toepassingen voor op het kantoor.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *