Waarom je als bedrijf een glazenwassersbedrijf inhuurt!

27 augustus 2020

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Glazenbewassing is erg belangrijk voor de uitstraling van jouw bedrijf. Zeker als de zon schijnt wordt vuil opeens goed zichtbaar. Je ziet het stof door de lucht vliegen en de zoninval laat vieze vegen en opgedroogde regendruppels op het raam zien. Misschien maak je sporadisch zelf de ruiten schoon of laat je af en toe iemand langs komen. Dit zijn 5 redenen waarom je als een bedrijf een glazenwassersbedrijf inhuurt.

Representatieve uitstraling van kantoorpand

Een frisse winkel of bedrijfspand heeft een representatieve en professionele uitstraling. De schone en glanzende ramen zorgen voor een schone aanblik en een frisse kijk naar binnen. De buitenkant van jouw bedrijfspand is echt je visitekaartje. Dit wil je dus goed verzorgen en dat is mogelijk door een glazenwassersbedrijf in te huren.

Beter concentreren met daglicht

Schone ramen zorgen ervoor dat het licht beter naar binnen valt. Daglicht heeft weer een positief effect op de concentratie en efficiëntie van jouw medewerkers, zeker in combinatie met luchtreinigers. Ook zorgt het voor een betere gezondheid. Een echte no-brainer dus! Het regelmatig lappen van de ramen voorkomt ook de groei van eventuele schimmels aan de binnen- en buitenkant van de ramen. Deze zijn erg slecht voor de gezondheid en wil je zeker voorkomen in je bedrijfspand.

Schade voorkomen aan ramen en kozijnen

Door de ramen te laten wassen verleng je de levensduur van jouw bedrijfspand. Het glas zelf heeft er onder te lijden wanneer dit maar af en toe wordt schoongemaakt, maar ook de kozijnen verslechteren als er veel vuil op de ramen zitten. Wacht je te lang met het wassen van de ramen en kozijnen? Dan kan het vuil zelfs zorgen voor krassen.

Direct effect door inhuren glazenwassersbedrijf

Het effect van mooie schone ramen is direct zichtbaar. Je kunt gelijk goed naar buiten kijken en het hele kantoor profiteert hiervan. Zelf krijg je dit nooit zo goed gedaan als een professionele glazenwasser. Daarnaast is dit zonde van jouw tijd, want jij hebt een bedrijf te runnen! Het voordeel van een glazenwassersbedrijf inhuren, is dat ze alle kennis, materialen en schoonmaakmiddelen in huis hebben voor een snel en streeploos resultaat.

Veel ramen om te wassen

Een kantoorpand heeft vaak veel ramen. Deze zijn vaak ook nog eens hoog boven de grond. Zelfs als je de ramen zelf zou willen lappen, is dit vaak niet mogelijk bij een kantoorpand. Als je een glazenwassersbedrijf inhuurt, dan kunnen deze langskomen met een gewone ladder, voor telescoopbewassing of zelfs met een hoogwerker! Zelfs de hoogstgelegen ramen worden zo mooi schoon.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *