Eindejaarsgeschenken kopen? Ontdek de leukste eindejaarsgeschenken

28 november 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Het einde van het jaar nadert en dat betekent leuke cadeaus kopen én geven. Dit doe je thuis, voor je personeel én voor je zakenrelaties. Maar wat geef je en hoe regel je dat allemaal? Wat zijn eigenlijk de voordelen van relatiegeschenken voor je marketing en wat mag een relatiegeschenk kosten? Dit soort vragen nemen misschien je gedachten in beslag, terwijl je liever op ontdekkingstocht gaat naar de leukste eindejaarsgeschenken. Wij helpen je met tips voor de leukste eindejaarsgeschenken voor je zakelijke relaties.

Eindejaarsgeschenk tip #1 – Verwen de inwendige mens

De feestdagen zijn de ultieme tijd van het jaar om eens lekker te genieten van al het lekkers in de winkels. Kies bijvoorbeeld een relatiegeschenk voor de echte zoetekauw, als je tenminste zeker weet dat je zakelijke relatie dit kan waarderen. Hoe leuk is het om een mooie doos chocola te geven, een gepersonaliseerde fles wijn of een mooi pakket vol hartige hapjes?

Eindejaarsgeschenk tip #2 – Geef een stijlvolle fles drank

Alcohol geven is altijd een risico, buiten de sociaal geaccepteerde fles wijn dan. Maar toch kan een fles sterke drank een heel stijlvol cadeau zijn. Pak het alleen wel goed aan. Zorg eerst dat je zeker weet dat je relatie wel van een goed glas houdt. Kies daarna de juiste drank en ga op zoek naar een mooi etiket, een chique verpakking en natuurlijk een leuke kaart erbij. Zo wordt het geven én krijgen van een fles beluga vodka, whisky of andere sterke drank hartstikke elegant.

Eindejaarsgeschenk tip #3 – Interieurcadeaus

Een mooi cadeau voor in het interieur is altijd veilig. Zeker in de donkerste dagen van het jaar is het mooi om licht te brengen. Vertel dit symbolische gebaar in een mooi verhaal op een stijlvolle kaart, geef het cadeau vorm met een set kaarsen, mooie lamp of hip designcadeau. Ook warme plaids of zachte kleedjes doen het altijd goed.

Eindejaarsgeschenk tip #4 – Een ervaring

Een ervaring is misschien nog wel het meest waardevolle cadeau dat je kunt geven. Geef bijvoorbeeld een ervaring cadeau waar je samen met je relatie van geniet. Denk hierbij aan een gezamenlijke ballonvaart met meerdere relaties als de lente is aangebroken. Of een culinaire uitdaging voor verschillende contacten. Houd de contacten warm en brengt gelijk een agendamoment om nog eens contact te hebben samen. Geniet van het geven van het juiste cadeau. Maak er een mooi verhaal van doe er ook commercieel je voordeel mee.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *