(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Dag in dag uit staat je personeel voor je klaar om jouw bedrijf draaiende te houden. Daar mag af en toe best eens iets tegenover staan. Er zijn veel leuke personeelsgeschenken te bedenken. In dit artikel hebben we een aantal personeelsgeschenken speciaal voor mannen op een rijtje gezet. Laat je inspireren en verras je werknemers eens met een cadeau!

1. Voetbalkleding

Bijna elke man is er gek op: voetbal! Wat is er dan leuker om voetbalspullen te kopen voor je personeel? Voetbalkleding is hartstikke gewild en superleuk om te krijgen. Daarnaast kun je voetbalkleding eventueel ook nog personaliseren waardoor het cadeau nog eens extra waarde krijgt. Je zou ook nog een sportevenement kunnen organiseren zodat je werknemers het cadeau meteen kunnen gebruiken!

2. BBQ-spullen

Het duurt nog even voor de zomer begint, maar je kunt je beter goed voorbereiden op de warme zomeravonden in de achtertuin. En daar hoort barbecueën bij! Geef je personeel bijvoorbeeld een barbecueschort met allerlei handige vakjes en zakjes of een mooie barbecue set. Natuurlijk kun je ook een simpele barbecue zelf geven. Elke keer als je personeel de barbecue aansteekt zullen ze aan het bedrijf denken!

3. Bier

Het aantal bierbrouwers is verviervoudigd sinds 2007. Dat betekent dat er heel veel lekkere speciaal bieren te krijgen zijn in Nederland! Perfect om als personeelsgeschenk te geven. Met een goed glas speciaal bier kun je even lekker ontspannen en creëer je een lekker moment voor jezelf. Maak bijvoorbeeld een assorti van verschillende Nederlandse brouwers en richt je op de kleinere onbekende brouwerijen. Vaak zitten er zeer smakelijke verrassingen tussen!

4. Gereedschap

Mannen houden van aanpakken! Gereedschap is daarom een heel geschikt cadeau voor de mannen onder je personeel. Je kunt gereedschap ook laten bedrukken met je bedrijfsgegevens, logo of tekst. Bij elke klus komt je bedrijf weer even voorbij en het biedt ook nog eens uitkomst in praktische situaties.

5. Multimedia

Tegenwoordig neemt techniek een zeer belangrijke rol in het leven in. Een geschenk dat onder multimedia valt is daarom altijd goed. Denk aan een bedrukte muismat, een laptoplampje of een selfiestick. Je kunt een cadeau kiezen dat de werknemers thuis kunnen gebruiken, maar je zou ook iets voor de computers op het kantoor kunnen geven. Dan kan het ook nog eens helpen om een prettigere werksfeer te creëren.

Op zich maakt het niet uit wat je geeft. Het gaat om het gebaar en de blijk van waardering richting je personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *