3 originele geschenken om te geven aan medewerkers of klanten

10 februari 2022

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Wil jij jouw bedrijf onder de aandacht brengen door klanten een geschenk te geven? Of wil jij je medewerkers op een speciale manier bedanken? In dit artikel delen we 3 originele geschenken om te geven aan medewerkers of klanten. Lees verder en ontdek welk geschenk het beste bij jouw bedrijfscultuur past.

1 De beste relatiegeschenken voor medewerkers

Het is natuurlijk belangrijk om een goede relatie te hebben met je medewerkers. Daarom is het een mooi gebaar om soms eens relatiegeschenken te kopen voor je personeel. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld: een persoonlijk spel, cadeaukaarten, bioscoopkaarten en er is zeker meer! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een simpele pen of agenda, maar jouw medewerkers houden hier uiteindelijk geen herinnering aan over. Daarom is het belangrijk om na te denken over het relatiegeschenk dat het beste bij jouw bedrijf past. En nog belangrijker, of je personeel er ook echt iets aan heeft! 

2 Leuke geschenken voor klanten

Je kunt natuurlijk reclame voor je bedrijf maken door geschenken aan klanten te geven. Zo verbreed jij je naamsbekendheid en heeft je klant ook nog iets aan het cadeau. Hierbij kun je denken aan: een pen met logo, een mok, kalenders, bedankkaartjes etc. Het is hierbij belangrijk om ervoor te zorgen dat het geschenk ook wordt gepersonaliseerd voor de klant. Het is bijvoorbeeld leuk als er op elke cadeaukaart een andere boodschap staat. Bij vaste klanten kan je er zelfs voor zorgen dat de naam erbij staat om de gift extra persoonlijk te maken. Zo kan je ook een persoonlijke cadeaukaart laten maken waarbij je het logo van jouw bedrijf kunt toevoegen. Een win-win situatie!

3 Luxe geschenken voor zakelijke partners en personeel

Wil jij een goede eerste indruk achterlaten bij zakelijke partners? Of wil jij gewoon een goed geschenk geven aan je personeel? Dan is het wel belangrijk dat het beschikt over een mooie uitstraling, maar dat betekent niet gelijk dat er een duur prijskaartje aan hoeft te hangen! Zo kun je voordelig de beste rum kopen bij Club Rum. Zakelijk, stoer en lekker!  Hier heb je een ruime keus uit diverse smaken en soorten. Leuk om te weten: er is zelfs alcoholvrije rum verkrijgbaar. Voor zakenpartners en personeel is het ideaal om een rum giftbox cadeau te geven.

Klinkt dit als het ideale geschenk voor je zakenpartners of personeelsleden? Wacht dan niet langer en laat de mensen in je omgeving weten dat je aan ze denkt! Heb jij nog een leuk idee voor een relatiegeschenk? Laat dan een berichtje achter!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *