De 3 leukste give aways op een beurs

18 juli 2019

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Heb jij een eigen bedrijf? Dan zul je ook het nodige aan marketing doen. Hoe laat je anders immers weten dat je bestaat. Maar welk promotiemateriaal met logo gebruik jij allemaal voor je marketing? Zitten daar al relatiegeschenken bij om weg te geven aan vaste klanten, leveranciers met wie het goed samenwerken is of aan passanten die mogelijk interesse kunnen hebben in jouw bedrijf? De voordelen van relatiegeschenken voor je marketing zijn misschien groter dan je denkt. Dus sta je binnenkort op een beurs, zorg dan voor leuke give aways voor alle bezoekers! De 3 leukste giveaways hebben we hier vor jou op een rijtje gezet.

1. Iets lekkers

De belangrijkste vraag voor jou als ondernemer is wellicht: Wat mag een relatiegeschenk kosten? Je wilt niet te veel kosten maken natuurlijk, maar je wilt mensen wel bijblijven. Zorg daarom voor een betaalbaar presentje dat je weggeeft aan voorbijgangers bij jouw standje op een beurs. Een simpele manier om dat te doen is door iets lekkers weg te geven. Een blikje stroopwafels bedrukt met jouw bedrijfsnaam en -logo is bijvoorbeeld leuk op een beurs waar veel buitenlanders komen. Of een bedrukte blikje met mintsnoepjes erin, zodat bezoekers na jouw standje weer met een gerust gevoel gesprekken kunnen voeren na een kop koffie en hun lunch. Iets lekkers weggeven doet het altijd goed, tijdens het rondkijken op een beurs is het hartstikke fijn om even iets te kunnen eten tussendoor.

2. Sleutelhangers

Iets weggeven dat lekker praktisch is, lukt goed door sleutelhangers weg te geven. Natuurlijk moet dat wel weer iets zijn dat goed is voor jouw promotie en dat betekent dat je zorgt voor bedrukte sleutelhangers. Je kunt bijvoorbeeld een sleutelhanger met klein zaklampje weggeven waarop jouw bedrijfsnaam staat. Of een stalen of houten plaatje waarop je zelfs nog je slogan en logo kwijt kunt naast je bedrijfsnaam. Een sleutelhanger is voor iedereen handig en dat betekent dat jij er flink mee zult scoren.

3. Keycords

In het verlengde van de sleutelhanger is ook een keycord weggeven handig. Zeker voor vrouwen is het soms een hele zoektocht naar de sleutelbos in jaszak of handtas en met een keycord is dat een stuk makkelijker. Ook een sleutelbos op een vaste plek ophangen gaat met een keycord eraan net even wat fijner. Zorg dat je jouw bedrijfsnaam en logo op het koord print en als je wat groter uit wilt pakken kun je sleutelhanger en keycord combineren in een uitgebreidere giveaway.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *