De veelzijdige voordelen van een AFAS implementatie

13 oktober 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Wanneer je als bedrijf kiest om aan de slag te gaan met AFAS software, is er ook een implementatie van de software nodig. De AFAS implementatie hoef je niet geheel zelf te doen. Daar word je bij ondersteund door AFAS. AFAS implementatie kan een uitdaging zijn. Je hebt als bedrijf te maken met nieuwe software en nieuwe systemen misschien. Daarom krijg je hulp van AFAS zelf voor de AFAS implementatie. Dat gebeurt grotendeels online en via de SIMPLR tool.

Online consultancy

Omdat iedereen er baat bij heeft dat de AFAS implementatie goed gaat en de AFAS software goed wordt ingericht, is de ondersteuning met name online. Zo kan iedereen op ieder moment inschakelen om inhoudelijke informatievideo’s te bekijken. Je hoeft dus niet het hele bedrijf bij elkaar te rapen voor één presentatie op één moment. Als bedrijf analyseer je je bedrijfsprocessen en bepaal je wat je wil bereiken met de AFAS software. Uiteindelijk is het doel van de AFAS implementatie dat je je bedrijfsprocessen optimaliseert. AFAS heeft processen al grotendeels ingericht, zodat er verder weinig extra consultancy nodig is.

Ook fysieke afspraken mogelijk

De AFAS implementatie is voornamelijk online, maar het is ook mogelijk om fysieke afspraken te maken. Dat hoeft niet en is niet verplicht, maar kan in sommige situaties wel prettig zijn. Misschien om iets gezamenlijk te vieren dat is behaald door de AFAS implementatie, of juist als er trainingen gewenst zijn. AFAS is ook in Leusden te bezoeken.

SIMPLR

Om je te helpen bij de AFAS implementatie is er SIMPLR. Dit is een tool die de implementatie nog gemakkelijker kan maken dan de consultancy alleen kan. Zo wordt AFAS een self-service project. Dit kan omdat AFAS ervaring heeft met procesverbeteringen voor verschillende bedrijven. Die ervaringen zijn in de SIMPLR tool ingebouwd om alles te vergemakkelijken. De taken die uitgevoerd moeten worden voor de AFAS implementatie staan in de tool klaar. Dat maakt de uitvoering en implementatie een stuk gemakkelijker.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *