Vast nummer op mobiel: de voordelen voor ondernemers

11 augustus 2022

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Als ondernemer moet je steeds bellen en krijg je ook vaak telefoontjes. En soms kan het weleens mislopen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoontje waarbij je niet bij je toestel was en waarna je ook nog eens bent vergeten terug te bellen. Dan ben je een potentiële klant kwijt! En dat wil niemand toch? Met een vast zakelijk nummer aanvragen op je mobiel krijg je niet hiermee te maken. Daarnaast zijn er nog vele voordelen die je krijgt door het aanschaffen van een vast nummer voor je mobiele telefoon. Welke die zijn? Lees gauw verder.

Professionaliteit

Voor een bedrijf is de professionaliteit ontzettend belangrijk. Dit leidt natuurlijk tot meer klanten die zaken doen met je onderneming, wat uiteindelijk leidt tot meer inkomsten die je handig kunt investeren. Een vast nummer wekt een vertrouwensgevoel op in de beller. Zo weet die dat het inderdaad gaat om een professioneel en betrouwbaar bedrijf, en niet een eenmanszaak waarbij de eigenaar zijn vele zaken via een eenvoudig belnummer afhandelt.

Optimaal te bereiken

Het nadeel met een vast nummer is natuurlijk dat je het toestel niet mee kunt nemen als je op stap gaat. Maar met een vast nummer op je mobiel is dit juist wel een mogelijkheid. Dus het maakt niet uit of je voor lunch even uit het kantoor gaat of voor een meeting je werkplek verlaat, alle telefoontjes kun je alsnog ontvangen. Je bent dus altijd bereikbaar, wat nog eens het vertrouwen van de klant bevordert.

Besparing

Het vast nummer dat je krijgt om op je mobiel te gebruiken, is een virtueel nummer. Dat betekent dus dat je geen fysieke toestel meer nodig hebt voor een vast nummer. Je hoeft dus niet uit te geven aan de kosten voor de aansluiting en het toestel zelf. Daarmee worden dus ook de onderhoudskosten van apparatuur weggenomen.

Flexibiliteit

Met de schakelfunctie is het mogelijk om je vast nummer door te schakelen naar een ander mobiel zoals die van je partner of collega bijvoorbeeld. Zo kan die het gesprek aan wanneer dat jou niet lukt. Daarnaast is het zelfs mogelijk om meerdere gebruikers in je netwerk op te nemen. Zo is er vrijwel altijd iemand die de binnenkomende telefoontjes kan beantwoorden.

Verschillende functies mogelijk

Een vast nummer op mobiel geeft je verschillende functies die je altijd tot je beschikking hebt. Functies die niet mogelijk, of tenminste wat lastiger, zijn met het ouderwets model. Zo heb je de belfilter die je in staat stelt om bepaalde bellers te blokkeren. Daarnaast kun je ook nog een ingesproken bericht laten afspelen wanneer zelfs je medewerkers niet aan de telefoon kunnen.

Een vast nummer op een mobiele telefoon heeft vele voordelen. Maar vooral voor de ondernemer is het een goede keuze. Door het investeren in een vast nummer op zijn mobiele toestel kan hij namelijk zijn professionaliteit en betrouwbaarheid verhogen, terwijl zijn uitgaven voor apparatuur en onderhoud ervan juist dalen. Daarnaast zijn er verschillende functies die hij kan gebruiken zoals het blokkeren middels de belfilter. En natuurlijk is hij ook gewoon optimaal te bereiken. Een vast nummer is daarom een geweldige tool voor elke ondernemer.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *