Private leasen? Deze merken hebben goede voorwaarden

19 november 2020

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Je privéauto zakelijk gebruiken of juist je zakelijke wagen privé gebruiken kan de nodige financiële rompslomp met zich meebrengen. Daarom kan het onder bepaalde omstandigheden een goede keuze zijn om ervoor te kiezen om een auto te private leasen. Zo rijd je voor een vast maandbedrag, en zonder onverwachte extra kosten in een nieuwe auto. Dit kan dus ideaal zijn! Wel is het hierbij van belang dat je een leasecontract neemt bij een automerk met goede leasevoorwaarden. Wij zetten 2 automerken met goede private leasevoorwaarden voor je op een rij.

Private lease met goede voorwaarden tip 1: Renault

Renault is een zeer bekend automerk dat al sinds 1899 bestaat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Renault marktleider en één van de grootste autofabrikanten in Europa is. Je ziet ze dan ook overal rijden: de Renault Clio’s, Twingo’s en Captur’s. De hedendaagse populariteit van Renault is gedeeltelijk te verklaren doordat Renault private lease zulke goede voorwaarden heeft en dan ook vaak wordt gekozen door mensen die willen gaan private leasen.

Private lease van Renault is niet alleen zeer voordelig – je rijdt bijvoorbeeld al een Twingo voor €239 per maand – maar je bent er ook zeker van dat dit volledig all inclusive is. Daarnaast kun je uiteraard een Renaultmodel kiezen dat het best bij je past in de kleur en uitvoering die jij graag wilt. Tot slot biedt Renault ook zekerheid: wordt je private lease Renault gestolen of raakt deze onverhoopt total loss? Dan krijg je op korte termijn een nieuw exemplaar zodat je direct weer verder kunt. Dat zijn nog eens goede private leasevoorwaarden!

Private lease met goede voorwaarden tip 2: Nissan

Nissan is over het algemeen een iets minder bekend automerk dan Renault, maar dat wil zeker niet zeggen dat de private leasevoorwaarden van dit automerk slechter zijn. In tegenstelling zelfs, Nissan is de laatste jaren juist steeds populairder geworden omdat het merk zulke goede private leasevoorwaarden heeft. Zo zijn verschillende modellen – waaronder de Nissan Micra, Nissan Juke en Nissan Qashqai – beschikbaar voor Nissan private lease.

Ook biedt Nissan een goed pakket met private leasevoorwaarden zoals een goede prijs die in veel gevallen goedkoper is dan de daadwerkelijke aanschaf van één van deze modellen. Daarnaast ben je bij Nissan private lease verzekerd van een vast maandbedrag, waarbijkomende kosten zoals onderhoud en banden, pechhulp, reparatie, wegenbelasting en verzekeringen al voor je geregeld zijn. Eenvoudiger kun je het dus bijna niet krijgen. Ben je daarnaast geïnteresseerd in elektrisch rijden? Ook dan kan Nissan private lease van het model Nissan Leaf een goede uitkomst voor je zijn.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *