De leukste manier om je personeel te bedanken in het voorjaar

12 augustus 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Na de donkere en kouden maanden van de winter is het tijd voor misschien wel de mooiste tijd van het jaar: het voorjaar. Het is het moment dat de vogels je ’s ochtends wakker maken met hun getjirp, de dagen langer worden en het chagrijn van de winter plaats maakt voor zomers enthousiasme. Hoe leuk is het als je als bedrijf je medewerkers nog enthousiaster kan maken. Dit kan door hen te bedanken voor hun harde werk in het eerste deel van het jaar en te laten zien dat je blij bent met hun inzet. Wij geven je 3 ideeën om je personeel te bedanken in het voorjaar. 

1.  Pasen

Als je aan het voorjaar denkt, denk je natuurlijk aan Pasen. Deze feestdag is dé dag in het voorjaar om een geschenk uit te delen en daarnaast een mooi moment om je waardering te tonen aan je mensen! Paascadeaus zijn er in verschillende soorten en maten en in verschillende prijscategorieën. Natuurlijk zijn er paaseitjes en paashazen. Maar kijk ook is verder en ga voor een origineel paasgeschenk dat je personeel niet elk jaar ontvangt. Paaschocoladerepen en paaskoekjes in een blik zijn hier goede voorbeelden van.

2.  Voorjaarsuitje

Bedank jouw personeel dit voorjaar is op een hele andere manier dan normaal. Ga niet voor het weggeven van een cadeau, maar kies voor het organiseren van een uitje. Er zijn in de lente een hoop leuke activiteiten te organiseren die passen bij de tijd van het jaar. Ga als bedrijfsuitje bijvoorbeeld langs bij een boerderij met pasgeboren lammetjes. Natuurlijk kan je ook een spannende activiteit doen waarbij je collega’s uit hun comfortzone worden gehaald, zoals skydiven. Wat je ook gaat doen, een bedrijfsuitje is altijd goed voor de teamspirit en je personeel zal de waardering voelen.

3.   Ga voor groen

Groen past natuurlijk perfect bij het voorjaar. Alle bloemen komen in deze tijd van het jaar weer in volle bloei, het gras begint weer te groeien en de wei staat vol met jonge lammetjes en kalfjes. Als je jouw personeel in het voorjaar wilt bedanken met iets dat echt bij het moment past, is een groen geschenk goed geschikt. Verras jouw medewerkers met geschenken die ze kunnen gebruiken in de tuin. Wat dacht je van een kweeksetje met zaden waar uiteindelijk de mooiste bloemen uit groeien? Of een vogelhuisjes gevuld met bloembollen? Zo’n duurzaam voorjaarsgeschenk is behalve leuk ook nog is goed voor het milieu. Reken maar dat deze voorjaarsgeschenken zullen zorgen voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *