Een tof bedrijfsfeestje organiseren? 4 originele themafeesten

16 april 2020

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Een gewoon bedrijfsfeest is natuurlijk altijd leuk. Maar met een thema voor je bedrijfsfeest maak je jouw feest echt uniek. Je hoeft hier niet eens veel voor te doen. Verzin een thema dat past bij jouw bedrijf, start met het verzamelen van de nodige aankleding en laat de voorpret beginnen. Vergeet ook niet om de uitnodigingen in het thema amen te stellen en zet hier duidelijk op dat het om een themafeest gaat. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat iedereen verkleed komt! Doe inspiratie op met deze 4 originele themafeesten voor je bedrijfsfeestje.

Bedrijfsfeest thema #1 – Gemaskerd bal

Herken jij je collega’s nog als iedereen een masker op heeft? Een gemaskerd bal is een elegant en chique thema waarbij iedereen mooi verkleed kan gaan. Als extraatje kun je nog op de uitnodiging vermelden dat galakleding goed bij een gemaskerd bal past. De ruimte kun je luxe aankleden met bijvoorbeeld een rode loper en serveer chique drankjes en hors d’oeuvres. Kies eventueel ook voor een unieke locatie voor jouw personeelsfeest.

Bedrijfsfeest thema #2 – Tropisch Hawaii

Breng je collega’s in zomerse sferen met een bedrijfsborrel met Hawaii thema. Of het nu zomer of winter is, iedereen heeft wel een paar slippers en een zomerse outfit liggen. Bij dit thema passen tropische deuntjes, verkoelende en kleurrijke cocktails en schitterende bloemenkransen. Met Vaiana versiering zet je de juiste toon neer. Hierdoor stap je echt even helemaal uit de sleur van alledag en waan je je op een tropisch eiland.

Bedrijfsfeest thema #3 – Skihut thema

Een skihut themafeest doet het altijd goed. Zelfs de meest stijve collega’s wagen zich op de dansvloer om te hossen en te springen. Vooral wanneer de bierpullen gevuld op de bar klaarstaan en de dj de bekendste après ski hits draait. In de Skihut is het altijd gezellig en gaat het altijd helemaal los. Tijd om de Tiroler lederhosen uit de kast te halen en te genieten! Vergeet niet om schnapps en Jägermeister in te slaan voor een echte wintersportsfeer.

Bedrijfsfeest thema #4 – ‘90’s (of ‘80’s, 70’s, 00’s)

Dit thema is even afhankelijk van de gemiddelde leeftijd van de medewerkers binnen jouw bedrijf. Door een thema te kiezen uit de tijd waarin ze zijn opgegroeid komen mooie herinneringen naar boven. Ook kun je alle kanten op met dit thema omdat er in ieder decennia wel foute muziek, grappige outfits en herkenbare haarstijlen te vinden zijn. Vraag bijvoorbeeld iedereen om zijn of haar favoriete foto door te sturen uit de ‘90’s en hang hier een quiz aan vast. Zo leren je collega’s elkaar wat beter leren kennen.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *