4 paaspakketten om als relatiegeschenk te geven

26 maart 2018

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Er zijn verschillende feestdagen in een jaar die met heerlijke lekkernijen gevierd mogen worden. De paaseitjes liggen vanaf januari al in de winkels en niemand die je erover hoort klagen, heerlijk vinden we ze. Ook zakelijk kun je gebruik maken van de feestdagen, door bijvoorbeeld een origineel paaspakket als relatiegeschenk te geven. Een chocolade geschenk is één van de beste geschenken die je kunt krijgen, nietwaar? Dit artikel geeft 4 voorbeelden van leuke paaspakketten die men leuk vindt om te krijgen!

1. Koffertje met paaseitjes

Een originele giveaway is een handige manier om je bedrijf bij (potentiële) klanten onder de aandacht te brengen. Bij uitstek geschikt om als relatiegeschenk te geven, is een koffertje gevuld met paaseitjes. Het koffertje zorgt namelijk voor de zakelijke uitstraling, terwijl de chocolade paaseitjes er een ludieke draai aan geven. Ook kun je het zelf zo persoonlijk maken als je wilt, door er bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap in te laten graferen. Zo kun je elk van je klanten een gepersonaliseerd koffertje met chocola geven. En vanwege het prettige formaat, is het zelfs door de brievenbus te leveren.

2. Luxe kievitseitjes

Als je iets meer te besteden hebt per relatiegeschenk, kun je ook voor een luxere variant kiezen. Een pakket met vrolijk gekleurde, luxe kievitseitjes zijn een leuk pakket om te geven én te ontvangen. Naast dat het er feestelijk uitziet, is het ook nog eens erg smaakvol.

3. Paastaart

Naast paaseitjes zijn er natuurlijk ook genoeg andere lekkernijen te bedenken die je als paasgeschenk kunt geven. Een paastaart is bijvoorbeeld ook een feestelijk cadeau waar je je collega’s of klanten mee kunt verblijden. Hierbij kun je denken aan een appel- of notentaart. Maak de paastaart vervolgens compleet met je bedrijfslogo erop geprint en een persoonlijk kaartje erbij. Zeker weten dat je een bedankbelletje krijgt van de ontvanger!

4. Wijn & chocoladepakket

Een combinatie die altijd goed gewaardeerd wordt, is chocolade en wijn. En dan het liefst rode wijn. Kies bij de fles wijn passende chocolade met daarop het bedrijfslogo geprint. Persoonlijker wordt het haast niet! Een chocola die goed past bij rode wijn, is notenchocolade. Kies voor een aantal lekkere bonbons, of een goede reep chocolade met noten, combineer dit met een fles rode wijn en een origineel paasgeschenk is gemaakt.

Feestdagen zoals Kerst of Pasen zijn voor bedrijven de ideale tijd om relatiegeschenken weg te geven aan klanten. Het is de manier om aan relatiebinding te doen en om een positieve associatie met jouw bedrijf te creëren. Ook kan het een leuk moment zijn om personeel een blijk van dankbaarheid te laten zien. Kies jij ervoor om met Pasen een relatiegeschenk te geven? Houd er wel rekening mee dat het relatiegeschenk niet te overdadig mag zijn, zodat er geen sprake van belangenverstrengeling zal zijn.

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *