4 unieke relatiegeschenken om te geven voor Sinterklaas

28 juni 2021

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

Sinterklaas is bij uitstek een prachtig moment om je zakelijke relaties, klanten en personeel te trakteren op een prachtig geschenk. Zo laat jij weten dat hun inzet voor je bedrijf gedurende het gehele jaar enorm wordt gewaardeerd. Doe dit door middel van chocoladeletters bestellen voor je collega’s of door een mooi sinterklaasgeschenk weg te geven, natuurlijk met een persoonlijke touch. De beste en meest unieke geschenken om te geven met sinterklaas vind je in dit artikel.

Een speculaastaart per post

Sinterklaasgeschenken anno het coronatijdperk! Door een geschenk per post te verzenden, weet je zeker dat het cadeau bij je werknemer of relatie thuis terechtkomt. Het kan zomaar gebeuren dat thuiswerken ook dit najaar weer de norm is, waardoor veel mensen hun eindejaarsgeschenk niet kunnen komen ophalen. Je kunt een verzenddoosje laten vullen met een speculaastaartje om van te smullen, daaraan kun je een leuke persoonlijke kaart toevoegen waarop je een boodschap achterlaat en je bedrijfslogo.

Het verzenddoosje kan je versturen naar al je klanten, relaties en personeel. De doosjes gaan met postNL mee en worden stuk voor stuk in goede staat op de deurmat afgeleverd. Met dit speculaasstaartje in verzenddoosje verstuur je een lekkere en persoonlijke boodschap op afstand. Je relaties zullen erg verrast zijn wanneer ze plotseling een presentje op de deurmat zien liggen!

Sinterklaasboek met lekkernijen

Het grote boek van Sinterklaas, alles staat hierin! Dus ook een persoonlijke boodschap voor jouw zakelijke relaties en personeel!

Dit boek van Sinterklaas wordt gevuld met diverse lekkernijen zoals chocolade munten, chocoladeletters, kruidnoten en sintschuimpjes. In het boek wordt ook nog een leuk kaartje verstopt. Op deze persoonlijke kaart kan je een eigen ontwerp laten zetten, met logo en natuurlijk een persoonlijke boodschap.

Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje

Relaties verrassen op de deurmat met echte sinterklaaslekkernijen? Verstuur dan dit mooie verzenddoosje op via een adressenbestand naar al jouw zakelijke relaties, klanten en personeel. Het verzendoosje wordt gevuld met een kleine jute zak gevuld met bolletje kruidnoten, sinterklaasschuimpjes en chocolade munten. Maar een andere vulling is natuurlijk ook altijd mogelijk. 

Maak dit sinterklaasdoosje extra leuk door een eigen kaart toe te voegen met eigen boodschap en logo.

Goedgevulde jute zak

Een jute zak voor de chocoladeliefhebbers! Gevuld met onder andere Bolletje chocolade kruidnoten, een grote chocoladeletter en sinterklaasschuimpjes. De jute zak van sinterklaas wordt afgesloten met een sinterklaas ‘tag’. Laat op deze tag een persoonlijke boodschap terugkomen in combinatie met je eigen logo.Deze jute zakken worden altijd erg goed ontvangen en is naar onze mening een van de meest unieke en leukste sinterklaasgeschenken. Een echte aanrader!

Beoordeel dit artikel!
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *